Cooper

Cooper - Gereserveerd

Cooper j22w47

Over Cooper

Een knap donker uiterlijk, atletisch gebouwd, slim en vriendelijk. Dat is Cooper in een notendop! Deze mooie zwarte verschijning heeft alles in huis om zijn nieuwe baasje volledig in te pakken. Sluit jij deze knappe zwarte Griek in je armen?

Geslacht: Reu
Geboren: Januari 2020
Grootte: Grote middelmaat

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

Al in Nederland

22 november 2022: EVEN VOORSTELLEN

Noodgedwongen afscheid

Toen Cooper in de zomer van 2020 neerstreek in zijn Hollandse gouden mand, konden zijn baasjes niet vermoeden dat zij 2,5 jaar later  aan ons moesten vragen om een ander mandje te zoeken. Helaas is dat het geval: door ernstige gezondheidsproblemen van zijn adoptanten kan Cooper tot groot verdriet van hen niet langer blijven.

Ideale gezinshond

Als jonge pup van nog geen maand oud werd hij met 7 nestgenootjes op een Grieks strand achtergelaten. De rescuer die de pups destijds heeft gered beschreef Cooper toen als speels, lief en vrolijk. En dat is hij nu nog steeds!

Qua uiterlijk lijkt Cooper niet meer op het kleine, pluizige bolletje – hij is inmiddels uitgegroeid tot een slanke, 60 cm hoge viervoeter met prachtig glanzende vacht – maar zijn karakter is nog even geweldig als toen hij gevonden werd.

Cooper is eigenlijk de ideale gezinshond: kinderen groot of klein, hij vindt ze leuk. Bezoek in huis begroet hij enthousiast en als hij mee naar buiten gaat voor een wandeling loopt hij na een paar eerste enthousiaste meters keurig mee aan de lijn. Een goede snuffelsessie en een universitaire studie van grassprietjes gaat hij nooit uit de weg, een wandeling mag van hem dan ook lekker lang duren!

Hoe Cooper met katten is zal moeten blijken, er wonen geen katten bij het huidige baasje maar gezien zijn sociale karakter verwachten wij daar geen problemen mee. Al zullen wellicht de spelregels van katten en de omgang met hen wel even duidelijk gemaakt moeten worden.

Nieuw avontuur

Cooper zoekt een nieuw baasje om tegenaan te liggen tijdens de dagelijkse knuffel- en snurksessies om vervolgens met het baasje buiten op avontuur te gaan. Regen, wind of zonneschijn, Cooper is klaar voor nieuwe avonturen! Ben jij zijn Indiana Jones?

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Cooper (Gereserveerd)

Een knap donker uiterlijk, atletisch gebouwd, slim en vriendelijk. Dat is Cooper in een notendop! Deze mooie zwarte verschijning heeft alles in huis om zijn nieuwe baasje volledig in te pakken. Sluit jij deze knappe zwarte Griek in je armen?

Geslacht

Reu

Geboren

Januari 2020

Grootte

Grote middelmaat