Chumps

Chumps

Chumps j21w47-8

Over Chumps

Deze leuke jongen houdt van het goede leven. Eerst zijn buikje rond eten met lekkers en dan heerlijk luieren en knuffelen met het baasje. Niet echt haalbaar in een shelter. Haal jij Chumps naar luilekkerland?

Geslacht: Reu
Geboren: Juli 2021
Grootte: Middelmaat

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Gecastreerd

25 MAART 2022: EVEN VOORSTELLEN

Op 10 juli 2021 ontdekte een Griekse vrijwilliger een zwerfhond met zes pasgeborenen in een Atheense wijk. Het gezinnetje was nog zo pril en overgeleverd aan alle gevaren van de straat, de kans op overleven was maar klein. De vrijwilliger bedacht zich dan ook geen moment en bracht de viervoeters in veiligheid.

Boxer en pointer op de ingrediëntenlijst?

De moeder – die uiterlijk een kruising boxer lijkt en de naam Kirki heeft gekregen – bewoont met haar kroost een eigen kennel in een kleinschalig shelter waar ook nog zo’n 30 andere honden verblijven. Zo met goede zorg en in een beschermde omgeving, zijn ze het afgelopen jaar opgegroeid tot sociale, blije viervoeters.

Toen de pups wat meer vorm kregen, werd het vermoeden groot dat mama een rendezvous had gehad met een reu die veel weg heeft van een Engelse pointer.

Het goede leven

Chumps heeft uiterlijke kenmerken van beide rassen en houdt erg van luieren en knuffelen. Ook speelt hij graag, maar als een lekker geurtje zijn neusvleugels kriebelt, is hij direct afgeleid en gaat hij op zoek naar dat smakelijke hapje.

Deze aanhankelijke jongen hunkert naar knuffels en nog meer knuffels. Agressie komt niet in zijn woordenboek voor, net als het woord ‘actief’. Hij is het soort hond dat dol is op zijn eten, zijn rust en een goed zacht bed. Samen kroelen, kuieren en van het zonnetje genieten. Hij zou de ideale hond voor een gezin, maar ook voor een ouder echtpaar kunnen zijn.

Nederlands mandje gezocht

In de shelter is er helaas te weinig tijd om Chumps dingen bij te brengen. Zo weet hij bijvoorbeeld niet echt hoe hij aan de lijn moet lopen. Maar zodra er een fijne mand voor altijd in zicht is, zal zijn rescuer haar best doen hem dat nog te leren voordat hij afreist. Als hij net zo makkelijk leert als zijn reeds in Nederland geadopteerde broer en zus, dan zal dat vast lukken. Kan deze knuffelkont bij jou terecht?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Chumps

Deze leuke jongen houdt van het goede leven. Eerst zijn buikje rond eten met lekkers en dan heerlijk luieren en knuffelen met het baasje. Niet echt haalbaar in een shelter. Haal jij Chumps naar luilekkerland?

Geslacht

Reu

Geboren

Juli 2021

Grootte

Middelmaat