Casper

Casper

Casper j22w11-1

Over Casper

Wat een lekker snoetje heeft Casper. Hij is een vrolijk en bedachtzaam ventje, dat graag zijn speurneus inzet om de wereld om zich heen te ontdekken. Neem jij hem mee op pad in Nederland?

Geslacht: Reu
Geboren: Augustus 2021
Grootte: Middelmaat (schatting)

Gedrag met kinderen onbekend

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

28 MAART 2022: EVEN VOORSTELLEN

Waar menig Hollander vertederd en bezorgd zou zijn, is het merendeel van de Griekse bevolking geïrriteerd en onverschillig wanneer ze geconfronteerd wordt met het zoveelste achtergelaten nest puppy’s. De makkelijkste manier om er vanaf te komen is door een plaatselijke rescuer te bellen.

Casper en co

Casper is 1 van de 5 viervoetertjes die op deze manier een tijdelijk dak boven hun hoofd hebben gekregen. De eerste maanden bij een Griekse foster en daarna in een kleinschalig shelter. Zo zijn ze in ieder geval gered van het gevaarlijke straatleven in de stad Argos.

Ontdooitijd

Van de vijf pups zijn alleen Casper en Russel nog niet geadopteerd. Uiterlijk lijken ze veel op elkaar, maar sociaal gezien loopt Casper een paar passen achter op zijn enthousiaste broertje. Hij vindt de wereld nog wat spannend en heeft tijd nodig om zich op zijn gemak te voelen bij vreemde mensen.

Met zeven maanden oud is Casper net een tikkie groter dan zijn broertje, maar beide jongens zullen naar alle waarschijnlijkheid niet groter worden dan een kleine middelmaat. Al kunnen die Griekse mixjes nog steeds verrassen met een groeispurt, dus maatgaranties kunnen we helaas niet geven.

Paspoort ligt klaar

Casper heeft alle inentingen gehad die nodig zijn om de grens over te mogen. Word jij de steun en toeverlaat van deze mooie jongen?

 

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Casper

Wat een lekker snoetje heeft Casper. Hij is een vrolijk en bedachtzaam ventje, dat graag zijn speurneus inzet om de wereld om zich heen te ontdekken. Neem jij hem mee op pad in Nederland?

Geslacht

Reu

Geboren

Augustus 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)