Caramel – gereserveerd

Hondvriendelijk

Niet gesteriliseerd

28 AUGUSTUS 2020: EVEN VOORSTELLEN

Patras is een grote havenstad in het noordwesten van Griekenland. Landinwaarts vind je gebergten, bossen en hier en daar wat huizen en boerderijen. Dit gebied is een populaire dumpplek voor honden. Degenen die het overleven, hebben in hun zoektocht naar eten veelal de stad bereikt.

Eind juli zag een inwoner van de buitenwijk Aroe een teef met maar liefst 8 huppelende pups om haar heen. Ze waren al zo’n 2 maanden oud. De grote vraag blijft hoe het gezin daar terecht was gekomen, maar in ieder geval was er duidelijk hulp nodig. Een rescuer werd gebeld en zij haalde de viervoeters daar weg.

Na een check bij de dierenarts, waar ze meteen ontwormd en gevaccineerd werden, kwam mama met haar kroost in een klein shelter terecht. Inmiddels zijn we alweer een maand verder en hebben de moederhond en 2 van haar pups een thuis in Griekenland gevonden.

Pup met charme

Deze kleine meid heeft nog geen geluk gehad en dat terwijl ze zo leuk is! Caramel zit boordevol puppy-energie. Ze is de kleinste, maar kent geen angst en ontdekt de wereld met enthousiasme. Een heerlijke knuffelbeurt is ze altijd voor in en voor een lekkernij haalt ze al haar charme uit de kast. Kortom: een heerlijke meid die het leven een feestje vindt.

Op reis!

Met zo’n 2 ½ maand oud woog ze ca. 3,5 kg en tikte ze de 31 cm aan. De verwachting is dat ze uit zal groeien tot een middelmaat, maar hoe groot ze precies zal worden, zal de tijd leren. Vanaf 24 september zijn al haar vaccinaties op orde en mag ze de rest van de wereld gaan ontdekken. Mag ze dit samen met jou doen?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Caramel

Ze heeft de kleur en de uitstraling: Caramel past haar echt. Ze is de kleinste van het hele nest, maar ook de bijdehandste en een pup vol levensvreugde. Met Caramel haal je een heel hoop plezier en liefde in huis.

Geslacht

Teef

Geboren

Mei 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)