Candy

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet gesteriliseerd

Bij de vuilnis

Candy was nog heel jong toen ze buiten bij de vuilnis werd gezet. Vanonder haar grote flappers keek ze angstig naar de grote boze wereld. Gelukkig vond een dierenvriend haar en kreeg ze een veilig plekje bij een vrijwilliger.

Vitamines

Daar bleek ze iets met één van haar voorpootjes te hebben. Volgens de dierenarts kwam het door ondervoeding en hij adviseerde speciaal voer en vitamines. Dit hielp goed, bij een nacontrole werd onlangs vastgesteld dat ze haar pootje weer goed gebruikt.

Dolverliefd

De kleine Candy heeft zich ondertussen ontpopt als een heerlijk sociaal stuiterballetje. Ze kan het goed vinden met de andere honden en haar tweebenige huisgenoten zijn dolverliefd op haar.

Candy wordt geschat op zo’n 4 maanden oud, weegt 5kg en is op dit moment zo’n 30cm hoog. Zodra haar vaccinaties op orde zijn, mag ze reizen. Zet jij een mandje klaar voor dit snoepje?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Candy

Dan ben je zo’n snoepje met heerlijke grote flappers en toch beland je bij de vuilnisbak. Candy is er nog steeds een beetje beduusd van. Wie geeft dit zoete meisje een veilig en liefdevol thuis?

Geslacht

Teef

Geboren

Januari 2020

Grootte

Middelmaatje (schatting)