Butter – in procedure

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Niet gecastreerd

5 JANUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Drie kleine pups van een krappe maand oud die moederziel alleen ergens langs de kant van de weg liggen, zo begint de voorgeschiedenis van Butter en zijn broertjes Bread en Basil. Waarschijnlijk zijn ze gedumpt, zoals vaak gebeurt met ongewenste pups. Gelukkig vond een lokale rescuer het drietal en nam ze mee, waarna de hondjes een plekje kregen in een omheinde tuin net buiten het dorp van de rescuer.  

Karakter

Butter is een lief manneke dat graag speelt en vrolijk door het leven stapt. Hij heeft prachtige, lichtbruine ogen die ondeugend glinsteren en met zijn guitige oogopslag windt hij iedereen om z’n pootjes. 

Inburgeren

Op dit moment zijn Butter en zijn broertjes ongeveer 2,5 maand oud. Begin februari zijn hun vaccinaties helemaal op orde en zijn ze klaar om Nederland in te nemen. Neem jij dit ventje onder je hoede tijdens het inburgeren?

TIP: heb je nog nooit een (buitenlandse) pup gehad? Lees dan eerst onze blog!

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Butter

Lichtbruine oogjes en een guitig snuitje kijken je aan, terwijl Butter vol puppyonschuld de wereld om hem heen ontdekt. Een lief reutje dat zijn hele leven nog voor zich heeft liggen. Nederland mag dan nat zijn, maar een warm thuis met een lekvrij dak en een lief baasje staan bovenaan het wensenlijstje!

Geslacht

Reu

Geboren

Oktober 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)