Bryan – gereserveerd

Kan met kinderen vanaf 6 jaar

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

2 APRIL 2021: EVEN VOORSTELLEN

Bryan was nog maar zo’n 3 maanden oud toen hij begin maart 2021 in zijn eentje rondliep bij een Griekse supermarkt. De winkel lag vlakbij een drukke dorpsweg en hij was erg bang voor de mensen, geluiden en het drukke verkeer. Ondanks dat hij zich onder auto’s verstopte, konden vrienden van een lokale rescuer hem gelukkig te pakken krijgen. Daarna zorgde de rescuer ervoor dat hij een plekje kreeg bij een gastgezin, daar verblijft hij samen met andere opvangpups in hun tuin. 

Bij het gastgezin

In de afgelopen tijd is Bryan steeds meer zichzelf geworden. Op straat was hij een angstig hoopje hond dat zich verstopte, maar na een paar dagen bij het gastgezin trok hij al wat bij. De rescuer noemt hem ‘ontzettend lief en vriendelijk’. Op zijn huidige plekje lijkt hij tot nu toe een relatief rustige pup te zijn en hij geniet erg van knuffelen met mensen en spelen met de andere pups. Bryan is nog jong, dus het is goed mogelijk dat als hij eenmaal een thuis heeft en is gewend, zijn karakter en energiebehoefte ook meer naar buiten komen. 

Middelmaat

Het is nog niet met zekerheid te zeggen hoe groot Bryan gaat worden. Op dit moment weegt hij zo’n 5 kilo, de verwachting is dat hij een middelmaat wordt van zo’n 25 kilo. Maar straathonden zijn echte toverballen, dus op deze leeftijd kan het alle kanten nog op.

Thuis gezocht!

Rond 20 april heeft hij alle nodige vaccinaties achter de rug en kan hij naar Nederland komen. Zet jij zijn mandje alvast klaar?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Bryan

Een bange pup die in z’n eentje op straat rondliep, dat was Bryan toen hij begin maart 2020 werd gevonden bij een Griekse supermarkt. Inmiddels heeft hij een plekje gekregen in de tuin van een opvanggezin en daar wacht hij op een baasje. Geef jij hem een thuis voor altijd?

Geslacht

Reu

Geboren

December 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)