Bread – in procedure

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Niet gecastreerd

5 JANUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Drie kleine pups van een krappe maand oud die moederziel alleen ergens langs de kant van de weg liggen, zo begint de voorgeschiedenis van Bread en zijn broertjes Butter en Basil. Waarschijnlijk zijn ze gedumpt, zoals in Griekenland vaak gebeurt met ongewenste pups. Gelukkig vond een lokale rescuer het drietal en nam ze mee, waarna de hondjes een plekje kregen in een omheinde tuin net buiten het dorp van de rescuer. Hier vangt ze ook andere pups op, dus de hondjes zijn in goed gezelschap.  

Bread lijkt qua uiterlijk erg op zijn broertje Butter, beiden hebben een lichtbruine vacht en prachtige oogjes. Over het karakter is op deze leeftijd nog niet zoveel te zeggen, maar Bread gedraagt zich als een echte pup: vrolijk, speels en sociaal. 

Ticket

Op dit moment zijn Bread en zijn broertjes ongeveer 2,5 maand oud. Binnenkort krijgen ze hun laatste vaccinatie en rond 6 februari 2021 zijn ze klaar voor de reis naar Nederland. Ben jij al helemaal weg van zijn leuke puppysnuitje en kun je niet wachten om hem in de armen te sluiten?

TIP: heb je nog nooit een (buitenlandse) pup gehad? Lees dan eerst onze blog!

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Bread

Dit hartendiefje is Bread, een 2,5 maand oud reutje dat binnenkort helemaal klaar is voor de reis naar Nederland. Mits er een baasje op hem wacht. Zie jij het al helemaal zitten om met dit mooie mannetje de Nederlandse natuur te ontdekken?

Geslacht

Reu

Geboren

Oktober 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)