Brandy

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Katten onbekend

Nog niet gesteriliseerd

10 SEPTEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Brandy leefde met haar moeder, vader en zus in een omheinde tuin van een openbaar gebouw. Dit was hun thuis en ze wisten het met de hulp van een paar dierenvrienden prima te redden. Totdat het gebouw van eigenaar wisselde. Deze wilde geen honden op zijn terrein en belde de lokale rescuer. De boodschap was simpel: de viervoeters moesten direct weggehaald worden, anders zouden ze op een andere manier verdwijnen.

Zo kwam het mooie gezinnetje begin augustus in een klein shelter terecht met ca. 30 honden. Daar hebben Brandy, zus Bindi, hun moeder Blossom en (vermeende) vader Baxter een eigen verblijf gekregen en beginnen ze goed hun draai te vinden.

Onbekende voorouders

Brandy wordt nu geschat op nog geen 4 maanden oud. Met haar 40cm is ze iets groter dan haar moeder en de verwachting is dat ze niet veel meer in hoogte zal groeien. Omdat ze nog jong is en een mix aan onbekende voorouders heeft, kan dit natuurlijk nog anders uitpakken.

Familiehond

Omdat Brandy een meisje is met een vriendelijk en onderdanig karakter, en daarnaast dol is op mensen, wordt ze gezien als een geweldige familiehond in spe. Ze heeft een normale energielevel voor haar jonge leeftijd, is niet snel bang en sociaal met de andere honden. Ze heeft nog geen training gehad, maar ze is leergierig genoeg om samen met haar baasje aan de slag te gaan.

Brandy haar vaccinaties zijn op orde, dus zodra er een fijn huisje voor haar gevonden is, kan ze haar paspoort ophalen. Zet jij haar mand vast klaar?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Brandy

Volgens de rescuer is Brandy de ideale familiehond in spe. Ze is vriendelijk, onderdanig en dol op mensen van alle leeftijden. Heb jij een warm mandje voor deze knuffelige jonge meid?

Geslacht

Teef

Geboren

Mei 2020

Grootte

Middelmaat