Bobby

Bobby

Bobby j22wk17-7

Over Bobby

Zijn leven begon op straat en nu is een achtertuin zijn tijdelijke veilige plek. Maar Bobby hoort natuurlijk in een heerlijke warme zacht mand te liggen. Nu is de vraag alleen nog waar die staat…

Geslacht: Reu
Geboren: December 2021
Grootte: Middelmaat (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

12 MAART 2022: EVEN VOORSTELLEN

Op straat, ergens in de buitenwijken van Patras, zag een lokale vrijwilliger Bobby samen met zijn broertjes, zusjes en moeder lopen. Een veel voorkomend beeld in de straten van Griekenland. De moeder was bekend in de buurt, ze werd regelmatig gevoerd door de bewoners, maar tot een sterilisatie was het helaas nog niet gekomen. December 2021 is ze daardoor bevallen van 6 pups, waaronder Bobby.

Onderdak

Voor de pups is begin februari gelukkig onderdak gevonden in de achtertuin van een vrijwilliger. Bobby en zijn nestgenoten hadden puppyschurft en een behandeling was noodzakelijk. Ze krijgen nu dagelijks een bad met een medicinale shampoo, waardoor ze snel van hun puppyschurft zullen genezen. Nog even en ze zullen er weer uitzien als heerlijk zachte pluizenbollen op pootjes.

Verscholen herder

Onder al dat pluis schuilt vermoedelijk een Griekse herdermix: een sterk, loyaal, zelfstandig en waaks ras, dat niet voor iedereen geschikt is. In een drukke omgeving met veel prikkels zal een Griekse herder niet op zijn plek zijn. Bij een beginnende baas evenmin, gezien het sterke, zelfstandige en volhardende karakter.

Al deze eigenschappen kunnen in meer of mindere mate aanwezig zijn bij Bobby en zijn nestgenoten. Zij zullen zich ieder op hun eigen wijze ontwikkelen. Wellicht hebben deze pups ook nog vele andere karaktereigenschappen, want door hun onherleidbare voorouders blijven het toch verrassingspakketjes. De uiteindelijke grootte en het gewicht is daarom ook niet met zekerheid te voorspellen.

Gewoon pup

De individuele karaktertjes verschillen op deze leeftijd nog niet echt van elkaar. Ze zijn nog gewoon lekker ‘pup’ en voor nu voeren de heerlijke puppystreken de boventoon, met als belangrijkste bezigheden eten, slapen, spelen en de wereld (lees achtertuin) verkennen.

Ticket naar?

Zijn koffertje staat al klaar, de plek waar zijn mand staat is nog onbekend. Heb jij die comfortabele slaapplek voor Bobby?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Bobby

Zijn leven begon op straat en nu is een achtertuin zijn tijdelijke veilige plek. Maar Bobby hoort natuurlijk in een heerlijke warme zacht mand te liggen. Nu is de vraag alleen nog waar die staat…

Geslacht

Reu

Geboren

December 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)