Bobby – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Katten onbekend

Niet gecastreerd

9 OKTOBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Begin september was een van onze Griekse rescuer op weg naar haar shelter. Daarbij kijkt ze altijd goed om zich heen, omdat ze na jarenlange ervaring weet dat er meerdere plekken zijn waar ze een viervoeter in nood kan aantreffen. Bij het zien van een doos naast een vuilcontainer gaan de alarmbellen af. Ze stopt de auto, stapt uit en inderdaad … maar liefst 6 paar boevenoogjes kijken haar aan.

Onbegrijpelijk

Het is onbegrijpelijk dat iemand zo’n explosie aan schattigheid langs de kant van de weg kan zetten. Als de rescuer niet was langsgereden, wat was er dan met deze pups gebeurd? Gelukkig zijn deze kleine rakkers op tijd gevonden en delen ze nu samen een kennel in de shelter, waar zo’n 70 honden vertoeven.

Labrador kruising

De zes schavuiten verblijven inmiddels al ruim een maand op hun nieuwe plek. Volgens hun rescuer zijn het duidelijk labrador retriever kruisingen. Bobby heeft ook deze karaktereigenschappen: hij is sociaal, slim, haalt de bal voor je op en hij is dol op water.

Verrassingspup

Met 4 maanden oud woog Bobby 17 kg en gaf de meetlat zo’n 40 cm aan. Ondanks dat hij veel weg heeft van een labrador, geeft het geen garantie dat hij ook die grootte zal krijgen. Dat blijft altijd een verrassing met die Griekse mixjes …

Match gezocht!

Op het moment van vinden, werden de pups op 3 maanden oud geschat. Allemaal hadden ze last van puppyschurft, maar dat is inmiddels met succes behandeld. Op sommige foto’s is dit nog een beetje te zien. Hun vaccinaties hebben ze ook gehad en zodra er een goede match wordt gevonden, mogen ze hun wachttijd voor een vlucht doorbrengen bij een Griekse foster. Daar zullen ze wat basistraining krijgen.

Wat denk je, matcht deze vrolijke, blonde spetter met jou?

Verliefd?

Bobby lijkt op een labrador en laat nu op 4 maanden leeftijd ook veel van die eigenschappen in de shelter zien. Daar zit hij tussen veel andere honden en heeft hij contact met een handvol mensen. Hoe zijn eerste 3 maanden zijn geweest, is niet bekend. Hij is nog jong en flexibel, maar kan als buitenlandse pup toch ook een rugzakje hebben en zal nog veel moeten leren.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Bobby

Wat is Bobby leuk! Hij heeft de looks en de eigenschappen van een labrador en haalt met plezier het balletje voor je op. Ook is hij dol op water. Wat zal ons waterrijke landje een walhalla voor deze goudblonde jongen zijn!

Geslacht

Reu

Geboren

Juni 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)