Bobbie – gereserveerd

Kinderen vanaf 12 jaar

Hondvriendelijk

Gecastreerd

Kan met katten

Al in Nederland

9 JANUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Bij de rivier Mornos nabij Nafpaktos werden vorig jaar 3 kleine pups gevonden, ze waren uitgehongerd en dorstig. Eén van de twee reutjes kreeg de toepasselijke naam Stream. Bij de Griekse foster ontpopt pup Stream zich als makkelijk in de omgang en een echte allemansvriend.

Een huisje in Nederland!

Stream werd geadopteerd in Nederland en kreeg de naam Bobbie. Naarmate Bobbie groter werd, bleek hij naast een lieve knuffelbeer toch ook wel wat sterkere karaktertrekken te hebben. Zijn eigenwijze gedrag en zijn wil om alles te willen regelen komen extra naar voren nu Bobbie de pubertijd heeft bereikt.

Puberstreken

Het gedrag dat hij laat zien heeft veel weg van de eigenschappen van een Griekse herder, een ras dat super is voor eigen roedel, zeer zelfstandig en zichzelf de taak oplegt huis en haard te beschermen tegen potentiële gevaren van buitenaf.

Daarbij zit hij ook nog niet heel comfortabel in zijn grote lijf, waardoor hij lomp en onhandig kan zijn. Al met al een combinatie die niet voor iedereen is weggelegd, ondanks dat Bobbie ook lief en knuffelig is. Zijn huidige baasjes hebben in ieder geval met pijn in hun hart moeten toegeven dat zij Bobbie niet de structuur en duidelijke leiding kunnen geven die hij nodig heeft, om zijn nu ongewenste gedrag om te zetten in goed te handhaven kwaliteiten.

Op zoek naar een match

Maar er is vast wel een nieuw baasje voor deze prachtige vent te vinden, die hem wel kan bieden wat hij nodig heeft. Iemand zonder kleine kinderen, die Bobbies gedrag op vriendelijke, maar duidelijke en consequente wijze in goede banen weet te leiden.

Bobbie meet ruim 60 cm in hoogte en weegt zo’n 25 kg. Hij heeft een kat als huisgenoot, waar hij het prima mee kan vinden. Wie matcht met deze eigenwijze lieverd en gaat het avontuur met hem aan?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Bobbie

Puber Bobbie zoekt een nieuw huisje. Iemand die zich niet van de wijs laat brengen door zijn eigenwijze aard en dit samen met hem om kan zetten in een waardevolle eigenschap. Match jij? Dan heb je met Bobbie goud in handen.

Geslacht

Reu

Geboren

Maart 2020

Grootte

Middelmaat / groot