Bobbie

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Ongecastreerd

Broertje van ..

Begin september weegt Bobbie ongeveer 2 kilo. Hoe groot hij uit zal groeien is nog lastig te zeggen. Omdat pup Renee de dag daarvoor op dezelfde plek was aangetroffen, vermoedt hun rescuer dat ze bij elkaar horen.

Groeien

Oh, dit schatje is echt om op te vreten! Maar… kleine hondjes worden groot. En dat groeien en ontwikkelen gaat rap de eerste maanden. Voordat een pup mag reizen, is hij minimaal 15 weken oud. Dit heeft te maken met de inentingen. En ook het wachten op een beschikbare vlucht kan de nodige tijd kosten. Al met al kan deze jongeman behoorlijk veranderd zijn tegen de tijd dat hij zijn pootjes op Nederlandse bodem zet. Wie weet is hij dan nog leuker..

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Bobbie

Bobbie is net een klein knuffelbeertje. Een lieve pup, die graag met zijn zusje Gabby speelt. Ze zijn samen gevonden op straat. De kleine viervoeters waren amper een maand oud. Een Grieks gastgezin heeft de twee in huis genomen, waar ze nu wachten op een echt thuis.

Geslacht

Reu

Geboren

Juli 2019

Grootte

Middelmaat (schatting)