Blossom – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gesteriliseerd

1 SEPTEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Tot begin augustus 2020 leefden Blossom, haar 2 pups én hun vermoedelijke vader in de tuin van een openbaar gebouw. Maar toen dit werd verkocht, moesten zij het pad ruimen. De nieuwe eigenaar nam contact op met een lokale rescuer en gaf aan dat de 4 honden zo snel mogelijk weg moesten. Anders zouden ze hen zelf verwijderen …

In de shelter

Natuurlijk was de rescuer niet van plan om dit te laten gebeuren. En zo kregen Blossom, haar pups Brandi en Bindi én papa Baxter een plekje in een kleinschalig shelter. Hier delen ze een kennel en al is het niet hetzelfde als een thuis, het is in elk geval beter dan de straat.

Blossom is nog niet zindelijk, maar dat is logisch in een shelter. Wel houdt ze haar eigen (slaap)plekje schoon en ook mag ze binnenkort alvast wat oefenen met lopen aan de lijn. 

Prachtig vanbinnen en vanbuiten

Dit zachte meisje is net zo mooi vanbinnen, als vanbuiten. Het enige wat ze wil is knuffelen en aaitjes in ontvangst nemen. Al heeft dat ook z’n nadelen, want het was bijna onmogelijk om haar op de foto te krijgen! Elke keer als de rescuer een foto zou maken, lag Blossom hop, op de rug. Klaar om haar buikje te laten aaien. 

De rescuer noemt haar een ‘lief, kalm en onderdanig’ meisje dat een perfect huisgenootje zou kunnen zijn voor een ouder stel of een familie. Ze is nog niet getest met katten, maar het vermoeden is dat dit geen probleem zal zijn.

Grootte

Blossom is geen grote hond, haar schouder tikt ongeveer 35 cm aan en de weegschaal blijft steken op zo’n 10 kilo. Maar ondanks dat ze al pups heeft gehad, is ze nog erg jong en mogelijk schiet ze het komende jaar toch nog een paar centimeter in de hoogte. 

Ze is getest op de Middellandse Zeeziektes leishmania, ehrlichia en babesia, de testresultaten waren negatief.

Ontluikend bloempje

Dit zoete dametje zoekt een plekje dat ze haar thuis kan noemen. Een fijne mand en een geduldig baasje dat veel tijd en liefde heeft te geven. Bij wie mag dit muurbloempje haar mooie neusje laten zien?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Blossom

Lieve, zachtaardige Blossom … Ze is een prachtig getekend meisje met net zo’n mooi karakter. Het enige dat ze wil is veel knuffelen en aandacht. Ben jij al verliefd op dit hartendiefje?

Geslacht

Teef

Geboren

Augustus 2019

Grootte

Klein / Middelmaat