Bindi

Kindvriendelijk

Kan met rustige kinderen

Hondvriendelijk

Katten onbekend

Nog niet gesteriliseerd

10 SEPTEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Bindi leefde met haar moeder, vader en zus in een omheinde tuin van een openbaar gebouw. Dit was hun thuis en ze wisten het met de hulp van een paar dierenvrienden prima te redden. Totdat het gebouw van eigenaar wisselde. Deze wilde geen honden op zijn terrein en belde de lokale rescuer. De boodschap was simpel: de viervoeters moesten direct weggehaald worden, anders zouden ze op een andere manier verdwijnen.

Zo kwam het mooie gezinnetje begin augustus in een klein shelter terecht met ca. 30 honden. Daar hebben Bindi, zus Brandy, hun moeder Blossom en (vermeende) vader Baxter een eigen verblijf gekregen en beginnen ze goed hun draai te vinden.

Schatting

Bindi wordt nu geschat op nog geen 4 maanden oud. Met haar 40cm is ze iets groter dan haar moeder en de verwachting is dat ze niet veel meer in hoogte zal groeien. Omdat ze nog jong is en een mix aan onbekende voorouders heeft, kan dit natuurlijk nog anders uitpakken.

Zachtaardige knuffelaar

Van het viertal is Bindi het meest terughoudend. Als je hun ruimte binnenkomt, blijft ze wat achteraf staan en geeft ze haar familie de ruimte om de begroetingen te doen. Zodra ze ziet dat het goed is, wint haar nieuwsgierigheid het van haar angst en komt ze dichterbij. Nog een paar voorzichtige snufjes en dan laat ze zien wie ze is: het allerliefste en aanhankelijkste hondje dat je maar kan bedenken.

Om Bindi alle kans te geven zichzelf optimaal te ontwikkelen, is een geduldig en ervaren baasje nodig. Gecombineerd met een rustige omgeving, zal dit meisje zelfvertrouwen kunnen opbouwen. En als dank zal ze je overladen met liefde. Neem jij knuffelmachine Bindi in huis?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Bindi

Wat een lieverd is Bindi! Ze is nog wat timide, maar heeft niet lang nodig voor ze bij je op schoot kruipt. Haar verzorgers noemen dit zachtaardige meisje een echte knuffelmachine. Een jonge viervoeter om spontaan verliefd op te worden!

Geslacht

Teef

Geboren

Mei 2020

Grootte

Middelmaat