Bia – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet gesteriliseerd

28 JULI 2020: EVEN VOORSTELLEN

Hoe klein ze ook was, het geoefende oog van een rescuer ontdekte Bia toch. Want als ze iets weet, is wel dat waar je je ook bevindt in Griekenland, er is altijd wel een viervoeter die hulp nodig heeft. Dit keer was het een pup die in haar handpalm paste.

Klein, maar fijn

Het was begin juli en Bia werd geschat op nog geen 6 weken jong. De weegschaal tikte een luttele 600 gram aan. Maar hoe jong en klein dit meisje ook was, ze verkeerde naar omstandigheden in prima conditie. Voor de zekerheid werd ze wel op de tekenziekte Ehrlichia getest, maar dit werd niet gevonden.

Slimme meid

Bia heeft een fijn plekje bij een Griekse foster in huis gekregen waar ze het goed naar haar zin heeft. Ze is sociaal met de andere honden en vindt een knuffel heerlijk. De slimme meid doet haar behoeftes al netjes buiten en ook leert ze aan de riem te lopen.

Puppy-energie

Geschat wordt dat Bia klein zal blijven. Haar uiterlijk doet vermoeden dat ze iets van chihuahua of jack russel in zich heeft, maar als Griekse mengelmoes van onbekende voorouders is het toch altijd een verrassing hoe ze uitgroeit. In ieder geval heeft ze alle puppy-energie van een ondeugend onderdeurtje met bijbehorende streken.

Wachten op een paspoort

Half september zullen Bia haar vaccinaties op orde zijn en mag ze haar paspoort ophalen. Zit jij dan vol spanning op de komst van deze pretletter te wachten?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Bia

Ach, wat is ze schattig, deze kleine Bia. Met 1kg past ze bijna in je binnenzak. Maar laat je niet te snel verleiden, want ze is net zo’n heerlijke doerak als elke andere pup. Een rescue hondje, die met de juiste zorg, aandacht en opvoeding een maatje voor het leven zal zijn.

Geslacht

Teef

Geboren

Mei 2020

Grootte

Klein (schatting)