Bella

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Gesteriliseerd

Special Needs

5 SEPTEMBER 2021: EVEN VOORSTELLEN

Bella was een van vier pups die achtergelaten waren langs een drukke weg in augustus 2020. Toen ze gevonden werden, was Bella helaas aangereden. De dierenarts constateerde dat haar knie ernstig beschadigd was. Ze bleef lange tijd in de kliniek om sterker te worden en haar wond te laten helen. Daarna kreeg ze een plekje bij een Griekse foster thuis.

Onder het mes

Toen ze zes maanden oud was, werd ze geopereerd. Daarbij zijn laagjes bot verwijderd om deze de kans te geven in een betere vorm te groeien. Haar knie ziet er nog steeds misvormd uit, maar ze kan haar poot prima gebruiken. Sterker nog: ze speelt eindeloos met de andere honden in het gastgezin.

Op stap

Haar fostermama is een fantastische vrouw. Ze neemt Bella overal mee naar toe; naar het strand, café en op vakantie. Bella vindt autorijden prima en de aandacht heerlijk. Ze geniet van een knuffel en van het gezelschap van de andere twee honden. Ook zijn er veel katten in huis, waar ze dus aan gewend is.

Gezellige jongedame

Behalve haar misvormde knie en onregelmatige loopje, is er verder niet te merken aan Bella dat ze het zwaar heeft gehad. Ze is vrolijk, sociaal, zit vol met energie en is ontzettend lief. Ze loopt aan de riem en is gewend aan het leven in huis.

Bella is een mooie middelmaat van 57cm hoog en 20kg zwaar. Ze is getest op de Middellandse Zeeziektes leishmania, anaplasma en ehrlichia. Deze zijn niet in haar bloed aangetroffen.

Gouden mandje

Het is tijd voor Bella om op zoek te gaan naar een huisje voor altijd. Staat haar gouden mand bij jou?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Bella

Lieve Bella. Toen ze als pup gevonden werd, was ze zwaargewond aan haar voorpoot. Inmiddels is ze geopereerd en loopt ze blij en onbekommerd mee met haar foster op wandelingen. Het is tijd voor een eigen huisje!

Geslacht

Teef

Geboren

Juni 2020

Grootte

Middelmaat