Bean – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

22 APRIL 2021: EVEN VOORSTELLEN

Afgelopen maart zag iemand in een bos in de buurt van de stad Xanthi een moederhond en haar 6 pups. De teef en haar kroost hadden het zwaar en de man kon het niet over z’n hart verkrijgen om de viervoeters aan hun lot over te laten. Hij belde een lokale rescuer en zo kreeg het gezinnetje een plekje in een shelter.

Grappenmaker

Bean is natuurlijk nog een pup, dus is het nog niet bekend wat voor eigenschappen ze nog allemaal gaat ontwikkelen. Maar voor nu is ze een vriendelijk, grappig meisje dat de hele dag door speelt. De schatting is dat ze uit zal groeien tot een middelmaat, maar dit blijft altijd koffiedik kijken.

Mandje gezocht

Haar vaccinaties zijn inmiddels op orde, dus als er een match gevonden is, kan haar paspoort worden aangevraagd. Ben jij die match?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Bean

Ze is een snoepje om te zien, maar gaat door het leven als Bean. Misschien wel omdat ze zo grappig is. Ben jij ook direct verliefd?

Geslacht

Teef

Geboren

December 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)