Asher

Asher

Asher j22w21-6

Over Asher

Clown Asher heeft een hele trukendoos vol om aandacht te trekken, want daar is hij dol op. Van doos naar shelter, naar jouw huis, dat zou een mooie toekomst zijn!

Geslacht: Reu
Geboren: Oktober 2021
Grootte: Middelmaat/groot (schatting)

Kan met oudere kinderen

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

4 APRIL 2022: EVEN VOORSTELLEN

Kerstverrassing

Sommigen dromen van een puppy als kerstcadeau. In Griekenland is het iets anders dan dat wij gewend zijn: afgelopen kerst werd Asher samen met zijn zusjes en broertje in een doos bij een shelter achtergelaten in Karditsa, Noord-Griekenland. Dat ze het overleefd hebben in de kou en niet zijn aangevallen door zwerfhonden, is een wonder.

Zo jong en kwetsbaar

Na een 1ste check bij de dierenarts konden ze naar de shelter. Daar deelden ze samen een kennel. Helaas wist het parvovirus het viertal te vinden en zijn twee van de pups overleden.

Een rescuer in Athene werd ingelicht en zij zoekt naar een baasje voor Asher en Arya, de twee hondjes die al zoveel wisten te overleven. Half april zullen ze naar Athene verhuizen. En hopelijk daarna naar hun huis voor altijd …

Clowntje

Asher is nu zo’n vijf maanden oud. Hij heeft zich ontpopt als een speelse, aanhankelijke jongen die zijn trukendoos open haalt om aandacht te krijgen. Hij is heel zachtaardig en de kleinste van het stel. Als hij de kans krijgt, overlaadt hij zijn verzorgers met knuffels en kusjes. Ondanks zijn vrolijke gehuppel en puppystreken is het wel duidelijk dat hij een rustige aard heeft.

Op dit moment is Asher 32 cm groot en geeft de weegschaal 7 kg aan.

Griekse herder(mix)

Gevonden Griekse pups zijn verrassingspakketjes en het is dus de vraag hoe groot ze worden en welke karaktereigenschappen nog naar boven komen. Het is wel zeker dat Asher is gezegend met de genen van de Griekse herdershond. Dit een een zelfstandig en waaks ras en uitgegroeid middel tot grote honden. Ze zijn zeer sterk, ook in karakter. Voor Asher zoeken wij daarom een flinke mand bij een baas met ervaring en een huisje waar eventuele kinderen niet jonger zijn dan 8 jaar.

Op ontdekkingsreis?

Alle inentingen zijn klaar en zijn paspoort kan worden aangevraagd. Ben jij degene die Asher op zijn tempo de wereld laat ontdekken en heb je ervaring met honden? Dan staat zijn flinke, warme mand misschien wel bij jou!

 

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Asher

Clown Asher heeft een hele trukendoos vol om aandacht te trekken, want daar is hij dol op. Van doos naar shelter, naar jouw huis, dat zou een mooie toekomst zijn!

Geslacht

Reu

Geboren

Oktober 2021

Grootte

Middelmaat/groot (schatting)