Arya

Arya

Arya j22w13-2

Over Arya

Dit is Arya, een prachtig meisje met een rustige en meegaande aard. Ze is samen met haar broertjes en zusjes gevonden in een doos, maar deze ruilt ze veel liever in voor een heerlijke mand. Staat deze bij jou?

Geslacht: Teef
Geboren: Oktober 2021
Grootte: Middelmaat/groot (schatting)

Kan met oudere kinderen

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

4 APRIL 2022: EVEN VOORSTELLEN

Kerstverrassing

Sommigen dromen van een puppy als kerstcadeau. In Griekenland is het iets anders dan dat wij gewend zijn: afgelopen kerst werd Arya samen met haar zusje en broertjes in een doos bij een shelter achtergelaten in Karditsa, Noord-Griekenland. Dat ze het overleefd hebben in de kou en niet zijn aangevallen door zwerfhonden, is een wonder.

Zo jong en kwetsbaar

Na een 1ste check bij de dierenarts konden ze naar de shelter. Daar deelden ze samen een kennel. Helaas wist het parvovirus het viertal te vinden en zijn twee van de pups overleden.

Een rescuer in Athene werd ingelicht en zij zoekt naar een baasje voor Asher en Arya, de twee hondjes die al zoveel wisten te overleven. Half april zullen ze naar Athene verhuizen. En hopelijk daarna naar hun huis voor altijd …

Relaxte meid

Arya groeit op als een prachtige jongedame. Ze is groter dan haar broertje en waar broertje Asher de clown speelt, is zij de serieuze van de twee. Ze is meegaand, relaxt en dol op eten, aanhalingen en een zacht bed. Een loyaal meisje dat graag wandelt met haar baas, maar dan wel op rustig tempo.

Op dit moment is Arya 35 cm groot en geeft de weegschaal 8 kg aan.

Griekse herder(mix)

Gevonden Griekse pups zijn verrassingspakketjes en het is dus de vraag hoe groot ze worden en welke karaktereigenschappen nog naar boven komen. Het is wel zeker dat Arya is gezegend met de genen van de Griekse herdershond. Dit een een zelfstandig en waaks ras en uitgegroeid middel tot grote honden. Ze zijn zeer sterk, ook in karakter. Voor Arya zoeken wij daarom een flinke mand bij een baas met ervaring en een huisje waar eventuele kinderen niet jonger zijn dan 8 jaar.

Ticket naar Nederland

Haar inentingen zijn op orde en haar eerste reis staat gepland. Hopelijk is Athene slechts een tussenstop en mag Arya daarna doorreizen naar Nederland. Zorg jij voor haar ticket?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Arya

Dit is Arya, een prachtig meisje met een rustige en meegaande aard. Ze is samen met haar broertjes en zusjes gevonden in een doos, maar deze ruilt ze veel liever in voor een heerlijke mand. Staat deze bij jou?

Geslacht

Teef

Geboren

Oktober 2021

Grootte

Middelmaat/groot (schatting)