Artemis – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gesteriliseerd

Met mama op straat

Het verhaal van Artemis, is er een dat geldt voor vele shelterhonden, maar is daardoor zeker niet minder tragisch … Alweer 3 jaar geleden werd een zwerfhond met maar liefst 9 pups van zo’n 2 weken oud gevonden. In de shelter werd een kennel vrijgemaakt, waar ze veilig en met de nodige zorg konden opgroeien.

Nog steeds in de shelter

Pups hebben de grootste kans op adoptie: ze zijn schattig en mensen denken dat ze nog makkelijk vormbaar zijn en sneller leren dan volwassen honden. De zware puppytijd wordt daarbij vaak onderschat. Artemis had echter niet het geluk als pup een baasje te vinden, met als gevolg dat ze nu nog steeds in dezelfde shelter verblijft, net als haar zus Eiro.

Een wereld te ontdekken

Vergeleken veel andere shelterhonden heeft Artemis mazzel: het is een goede shelter, ruim in opzet, met goede zorg en voldoende voer. Maar ook hier is er slechts tijd voor de essentiële dingen, training en socialisatie staan niet echt op het programma. Voor Artemis geldt dat ze niet veel meer dan de shelter en de honden en mensen daar kent, en dat er dus nog een hele wereld te ontdekken is.

Integreren als huishond

Artemis is een mooi middelmaatje van 52cm hoog; de weegschaal geeft 28kg aan en dat is wel wat teveel. Met andere honden is deze mooie dame lief en vrolijk. Ze heeft een zacht karakter en is heel sociaal met de mensen die ze kent. Artemis zal nog wel een behoorlijke weg af moeten leggen om te integreren als huishond, waarbij een andere stabiele hond zeker een pre is. Maar misschien verbaast ze ons en draait ze in no time mee. Onze Griekjes zijn niet voor niets verrassingshonden ..

Geef jij Artemis de mooiste verrassing van haar leven?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Artemis

Artemis was nog piepjong toen ze samen met haar nestgenootjes en hun moeder werd gevonden. Ze kregen een plekje in een shelter. Nu, na 3 jaar, is ze daar nog steeds .. Wie geeft deze lieve dame een echt thuis?

Geslacht

Teef

Geboren

Oktober 2017

Grootte

Middelmaat