Antony – gereserveerd

Kindvriendelijk

Kan met teefjes

Gecastreerd

Blije Antony

De blije enthousiasteling in de shelter, dat is Antony. Zijn favoriete bezigheden zijn eten en spelen. Hij speelt erg leuk met zijn vrouwelijke kennelgenoot, andere reuen bekijkt hij het liefst van een afstand. Hij is leergierig, slim en zit vol met energie.

Van ‘besmet’ naar ‘vermoedelijk besmet’

Omdat zijn eerdere testresultaten positief op leishmania waren, wordt dit regelmatig gecontroleerd. Bij de test in juli 2020 was de waarde van leishmania sterk gedaald. Het lijkt erop dat zijn immuunsysteem sterk genoeg is om de ziekte te kunnen overwinnen. Iets dat tot voor kort voor onmogelijk gehouden werd, maar de praktijk soms anders bewijst. Of hij echt leishmania vrij wordt, zal de tijd leren. Tot dat moment wordt hij nu beschouwd als ‘suspicious of leishmania’.

Sportieveling

Antony is zo’n 21 kilo en 48 cm groot. Een middelmaatje dus. Zijn rescuers denken dat hij geschikt is voor een gezin met kinderen. Een sportieve familie, die het leuk vindt samen dingen te gaan ondernemen. Behalve met teefjes, kan Antony ook als enige hond gehouden worden.

De perfecte match

Antony is één van de vele Griekse zwerfhonden die nog een baasje zoekt; iemand die hem meeneemt op lange wandelingen, zodat hij heerlijk kan rennen en snuffelen. En hem aandacht en een fijn thuis geeft. In een shelter is het beter dan zwervend op straat, maar verre van ideaal. Adopteer deze mooie, volwassen viervoeter over wiens persoonlijkheid al veel bekend is. Ga voor de perfecte match en geef deze stoere Antony zijn eigen, warme mand in Nederland.

In juli 2020 is Antony gecastreerd.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Antony

Antony is een vrolijke jongen die het heerlijk vindt om te rennen en spelen. Hij is energiek en superslim. Met een paar snoepjes als beloning, heeft hij een nieuw trucje zo onder de knie. Want eten, daar is deze leuke viervoeter dol op!

Geslacht

Reu

Geboren

Mei 2017

Grootte

Middelmaat