Annie

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan niet met katten

Gesteriliseerd

25 AUGUSTUS 2021: EVEN VOORSTELLEN

Halverwege juli 2021 kreeg een rescuer in Argos een telefoontje: er waren twee pups gevonden op een veld. Wist zij nog een opvangplek? Ondanks dat het de zoveelste kreet om hulp was, lukte het de rescuer om ook deze viervoetertjes een dak boven het hoofd te geven.

Bij het gastgezin

Annie en haar zus Aria kwamen in een gastgezin terecht waar ook nog een aantal andere honden en katten verbleven. Hier werd een begin gemaakt met haar socialisatie, totdat ze later een plekje kreeg in een nieuw gastgezin. 

Maar kleine meisjes worden groot en Annie is inmiddels geen kleine pup meer, maar een prachtige hond van zo’n 25 kilo. Bij haar huidige foster blijkt dat ze een slimme dame is die zoals het nu lijkt liever een dagje rustig aan doet, dan dat ze energie over heeft. Ondanks dat ze geen overactieve hond is, vindt ze lange wandelingen wel erg leuk. Verder is ze ontzettend lief naar iedereen en kan het goed vinden met andere honden. 

Katten zijn een minder goed idee, want ondanks dat ze ermee is opgegroeid, vindt Annie het de laatste tijd leuk om daar achteraan te rennen. In hoeverre dit jachtgedrag is of omdat ze wil spelen is niet helemaal duidelijk, maar de rescuer vermoedt dat het gaat om het eerste. Annie is erg slim en mogelijk zou dit gedrag met goede begeleiding best in juiste banen kunnen worden geleid, maar eigenlijk willen we de kat (lees: hond) niet op het spek binden en dus gaat de voorkeur uit naar een thuis zonder katten.

Huisje gezocht!

Annie heeft het goed bij haar fostergezin, maar een thuis zou pas echt de kers op de taart zijn. Haar zus heeft al een baasje gevonden en voor Annie hopen we hetzelfde. Ze heeft haar vaccinaties gehad en het paspoort ligt al klaar, ben jij degene die haar straks meeneemt op ontdekkingsreis in Nederland?

Deze tekst is voor het laatst aangepast op 10 juni 2022.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Annie

Van pup tot puber en nu bijna volwassen, Annie is een vrolijke viervoeter die inmiddels alweer een hele tijd bij een gastgezin wacht op een thuis. Wordt dit jaar haar geluksjaar?

Geslacht

Teef

Geboren

Maart 2021

Grootte

Grote middelmaat