Annie

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gesteriliseerd

25 AUGUSTUS 2021: EVEN VOORSTELLEN

Halverwege juli kreeg een rescuer in Argos een telefoontje:  er waren twee pups gevonden op een veld. Wist zij nog een opvangplek? Ondanks dat het de zoveelste kreet om hulp was, lukte het de rescuer om ook deze viervoetertjes een dak boven het hoofd te geven.

Rustig meiske

Aria en Annie verblijven sindsdien tussen een aantal andere honden en katten bij een foster, waar ze in huis en in de tuin mogen komen. Annie is wat rustiger dan haar zusje en volgens haar tijdelijke baasje makkelijk in de omgang. Ze vindt een aai heerlijk en speelt graag met haar zus. 

Schattingen

Omdat er geen (voor)ouders bekend zijn en er sprake kan zijn van een groeiachterstand door bijvoorbeeld een voedseltekort in hun eerste maanden, is het erg lastig te bepalen hoe groot de zusjes zullen worden. Nu, met ongeveer 5 maanden oud, tikt de weegschaal zo’n 13kg aan. Wat er op duidt dat ze zeker wel een middelmaat zullen worden. 

Huisje gezocht!

Alle vaccinaties zijn zo goed als afgerond en met een paar weken mogen de zusjes naar het buitenland reizen. Mag Annie dan naar jou toekomen?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Annie

Wat een prachtig koppie heeft Annie! Dat maakt je nieuwsgierig naar haar vader en moeder, maar die kennen we helaas niet. Zoals zo vaak bij straathondjes… Maak jij van deze viervoeter een gewenst en geliefd gezelschapsdier?

Geslacht

Teef

Geboren

Maart 2021

Grootte

Middelmaat/groot (schatting)