Amaya – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

3 mei 2021: EVEN VOORSTELLEN

Voor Griekse begrippen heeft Amaya geluk gehad. Haar moeder was net drie weken geadopteerd toen ze haar kersverse Griekse baasje op een ochtend verraste met de geboorte van zes pups. De adoptant wist wel dat de voormalige straathond zwanger was, maar had geen idee dat ze al zo ver was.

Goede start

De pups – vijf teefjes en een reutje – groeiden op in een liefdevolle en fijne omgeving en bleven tot ze 2 ½ maand oud waren bij hun moeder. Een goede start dus! Daarna kregen ze een plekje in een kleinschalige shelter waar ze een kennel delen met zes andere pups. Al deze leuke verrassingspakketjes zoeken nu een thuis.

Rolverdeling

Elke pup heeft zo zijn of haar eigen rol in een nest. Dit zegt wel iets over de persoonlijkheid, maar elke viervoeter zal in een nieuwe omgeving verder ontwikkelen, ook in karakter.

Relaxte Amaya

Amaya is de meest relaxte van de groep. Ze blijft een beetje op de achtergrond en wacht rustig af tot zij aan de beurt is voor een aaitje en wat lekkers. Terwijl de rest opgewonden de verzorgers begroet, maakt zij zich niet druk omdat ze weet dat ze niet wordt overgeslagen.

Schatting

Ondanks dat de moeder bekend is, maakt de mix aan voorouders het onmogelijk om een juiste voorspelling te doen over hoe groot de pups zullen uitgroeien. Zelfs in hetzelfde nest kan dit heel erg verschillen, net zoals het uiterlijk. Een voorzichtige schatting is nu dat ze een middelmaat worden.

De moeder is negatief getest op alle Middellandse Zeeziektes. Ze weegt ca. 25 kg en is ook te zien op de foto’s.

Bijna reisklaar

Eind mei hebben de pups al hun vaccinaties gehad en zijn ze klaar voor hun reis naar hun warme mandje. Haal jij alvast spullen voor Amaya in huis?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Amaya

Ze is net een zwart knuffelbeertje en maakt zich nergens druk om. Amaya heeft dan ook een goede start gehad in het leven en heeft geen idee hoe het anders kan zijn. Nu nog een huisje in het vooruitzicht zodat ze altijd zo relaxt in het leven kan blijven staan.

Geslacht

Teef

Geboren

Februari 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)