Amanda

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gesteriliseerd

Van zwerfhond naar voorbeeldig huisdier

Er zijn heel veel zwerfhonden in Griekenland en een handvol hondenliefhebbers die echt willen helpen. Amanda had het geluk dat ze zo’n dierenvriend tegen het lijf liep. Ze kreeg een tijdelijk plekje in huis waar ze zich ontwikkelde als een voorbeeldige familiehond.

Weer op straat?

De bedoeling was dat ze zou mogen blijven tot er een baasje gevonden was, maar dit lijkt helaas anders te lopen. Door financiële problemen moet het huis verkocht worden en dreigen alle opgevangen viervoeters weer op straat te belanden.

Dol op mensen

Amanda is een geweldig lieve dame die niet op straat hoort. Ze is dol op mensen, knuffelt graag en heeft echt haar plek gevonden als huishond. Ze is makkelijk in de omgang en heeft geleerd aan de riem te lopen. Deze prachtige volwassen viervoeter is ongeveer 50cm hoog en wordt geschat op zo’n 20kg zwaar.

Adopteren = liefde in huis

Niets zal Amanda gelukkiger maken dan een thuis voor altijd. Met aandacht, knuffels en fijne wandelingen. Wie Amanda in huis neemt, krijgt daarbij een hele berg liefde. Wie wil dit nou niet?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Amanda

Al ben je een geweldige familiehond, in Griekenland ben je nooit zeker van een warme mand. Voormalig zwerfhond Amanda doet het zo goed bij haar Griekse foster, maar moet door gedwongen verkoop haar tijdelijke thuis verlaten. Mag ze bij jou komen wonen?

Geslacht

Teef

Geboren

April 2012

Grootte

Middelmaat