Aliki

Kindvriendelijk

Moeite met dominante teven

Niet getest met katten

Gesteriliseerd

10 SEPTEMBER 2021: EVEN VOORSTELLEN

Aliki werd in januari 2021 in het centrum van Patras gevonden. Ze was erg vriendelijk voor iedereen en schoon, dus in eerste instantie werd gedacht dat ze verdwaald was. De man die haar had gevonden, nam haar mee naar de dierenarts om te kijken of ze gechipt was, maar dat bleek niet zo te zijn. Ook was er niemand naar haar op zoek. 

In een kennel

Ze werd naar een shelter overgebracht en leefde de eerste 2 weken in een open gedeelte met andere honden, totdat ze werd aangevallen door een ander vrouwtje. Sindsdien wil ze geen teefjes in de buurt en heeft ze een eigen kennel gekregen. Ze zal beter zijn met een rustige reu. Haar rescuer en haar verzorgers geloven dat als ze een positieve training volgt, ze dan van het trauma zal genezen. 

Vrij en blij

Aliki is een energieke hond, vriendelijk voor alle mensen en erg slim. In de shelter waar ze verblijft wordt ze verzorgd door mannen. Ze was erg blij toen ze vrij rondliep in het open gedeelte van de shelter. Jammergenoeg is er geen tijd om haar te leren hoe ze om kan gaan met bazige teefjes. 

Avontuurlijke meid

Alika wordt geschat op zo’n 16 maanden oud. Ze is een middelmaat van  ca. 56 cm hoog en weegt 25kg. Ze is niet snel bang en kan aan de riem lopen, al is dit door alle opgekropte energie op dit moment wat onstuimig. Eind augustus is ze getest op de Middellandse Zeeziektes; op dat moment kwamen er geen bijzonderheden naar voren.

Match gezocht

Wie geeft dit zwarte pareltje een goed thuis en neemt haar mee op fijne wandelingen waar ze haar energie in kwijt kan? 

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Aliki

Met haar fluweelzwarte vacht is Aliki een ware eyecatcher. Deze vrolijke dame is nog jong, maar wel al uitgegroeid en er is al veel over haar karakter te vertellen. Ze barst bijvoorbeeld van energie, dat ze niet kwijt kan in de shelter. Wat zou ze graag haar pootjes strekken op Hollandse bodem!

Geslacht

Teef

Geboren

Mei 2020

Grootte

Middelmaat