Alfie

Alfie

Alfie j22w9-1

Over Alfie

Dit is Alfie, een lieve, Griekse puberreu met een sneeuwwitte vacht en ondeugende sproetjes op de neus. Zijn vaccinaties zijn allemaal achter de rug en het paspoort ligt al klaar, dus mag deze charmeur binnenkort zijn olijke snuit bij jou laten zien?

Geslacht: Reu
Geboren: September 2021
Grootte: Middelmaat (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

20 MAART 2022: EVEN VOORSTELLEN

Spelen, slapen en met de auto mee op visite, Alfie heeft het getroffen met zijn Griekse gastgezin! Hij woont bij een vrouw in huis en leeft daar samen met 4 katten en 2 andere honden. Regelmatig neemt zijn foster hem mee voor een autoritje naar het strand of visite en dan kan Alfie z’n geluk niet op.

Voorgeschiedenis

Het leven had ook heel anders kunnen lopen, want Alfies moeder was een zwerfhond. Ze beviel ergens in september 2021 in een veld. Geen goede start voor een nestje kwetsbare, pasgeboren pups. Maar gelukkig trok een stel uit de buurt zich hun lot aan: ze verzorgden het gezinnetje en zochten baasjes voor de jonge hondjes. Helaas bleef Alfie over, en dat terwijl hij zo’n knappe vent is! 

Karakter

Gelukkig kregen 2 van onze rescuers het verhaal te horen en zij regelden dat Alfie een plekje kreeg bij de Griekse vrouw waar hij nu nog steeds woont. Bij haar heeft hij het erg naar de zin: s’ nachts slaapt hij in huis en overdag is hij veel buiten in de tuin met de andere honden. 

Deze sociale jongen is gek op spelen, zowel met honden als kinderen, en heeft een lief, zachtaardig karakter. Knuffelen is een van zijn favoriete hobby’s en volgens het gastgezin leert hij snel en maakt hij gemakkelijk vriendjes. Hij gaat graag mee in de auto en ook bezoekjes aan o.a. de dierenarts zijn geen probleem. Bij het gastgezin is hij zindelijk (hij doet uit zichzelf zijn behoefte in de tuin) en ook loopt hij al netjes mee aan de lijn. 

Grootte

Alfie is op dit moment een middelmaat met een schofthoogte van een ruime 50 cm en zo’n 17 kilo schoon aan de haak. Hoeveel daar de komende maanden nog bij komt is koffiedik kijken, maar naar verwachting zal hij nog wel iets groter worden. 

Toch naar Nederland!

Eerlijk is eerlijk, Alfie heeft een geweldig plekje bij deze Griekse dierenliefhebster. Maar een gastgezin is een tijdelijk adres en er zijn meer honden die zo’n tijdelijke tussenstop nodig hebben tijdens de zoektocht naar een thuis … En dus zoek we voor Alfie een geweldig, Nederlands plekje voor altijd, eentje waar hij net zo gelukkig kan zijn als in Griekenland. Komt deze mooie jongen straks bij jou wonen?

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Alfie

Dit is Alfie, een lieve, Griekse puberreu met een sneeuwwitte vacht en ondeugende sproetjes op de neus. Zijn vaccinaties zijn allemaal achter de rug en het paspoort ligt al klaar, dus mag deze charmeur binnenkort zijn olijke snuit bij jou laten zien?

Geslacht

Reu

Geboren

September 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)