Sparrow: van spuitje naar Nederlands thuis

Sparrow werd gered van euthanasie en mocht later inburgeren bij een gastgezin, waar zijn nieuwe baasje toevallig op bezoek kwam.

Op het nippertje gered

Euthanasie. Dat hing Sparrow en zijn 7 nestgenoten boven het hoofd. Een toevallige bezoeker zag de hondjes bij de dierenarts en kon niet over het hart krijgen om dit te laten gebeuren. Een opvangplek werd geregeld, waarna wij in Nederland op zoek gingen naar baasjes voor de 8 pups.

Vrolijke deugniet

Sparrow ontwikkelde zich al snel als de clown van het stel. Hij zette de shelter op stelten met zijn grappige, speelse en ondeugende karakter en haalde alles uit de kast om aandacht te krijgen van de Griekse rescuers. En niet van alleen hen. Toen hij bij de dierenarts was voor zijn tweede vaccinatie en controle, maakte hij met zijn fratsen de hele kliniek aan het lachen.

Februari 2020: Happy Landing Sparrow

27 januari 2020 kwam Sparrow aan op het vliegveld en mocht hij naar een Nederlands opvanggezin om in te burgeren. Toen een vriendin van de familie op bezoek kwam en met hem kennismaakte, was het liefde op het eerste gezicht en begin februari werd Sparrow geadopteerd.

HOE GAAT HET NU?