Soldaatje Milo vindt een vredig thuis

Milo wordt met zijn zus bij een Griekse legerbasis weggehaald. Hun toekomst is daar niet veilig. Tegenwoordig ligt deze bruine knuffelbeer heerlijk op de bank bij zijn Nederlandse familie.

Geboren op een legerbasis

Sommige zwerfhonden hebben hun plekje gevonden op een Griekse legerbasis. Zo ook de moeder van Milo en zus Mara. Omdat er maar enkele honden getolereerd worden op deze plekken, is de toekomst voor viervoeters die hier geboren worden uiterst onzeker. Zodra de pups oud genoeg zijn, worden ze daarom door rescuers naar een shelter overgebracht.

Bruin beertje

Milo (in Griekenland Ollie) is eind september geboren en weegt met bijna drie maanden pakweg 6kg. Hij is de rustige en meer verlegene van het tweetal, maar ook zeker lekker speels. Qua uiterlijk heeft hij veel weg van een Labradormix, maar hij zal waarschijnlijk wel uitgroeien tot een mooie grote beer.

Januari 2020: Happy Landing Milo

Zo’n lieve bruine beer is wel gewenst in Nederland en Milo weet de harten van een familie te veroveren. Samen met zijn zus reist hij in januari naar Nederland. Zij krijgt een tijdelijk mandje bij een gastgezin, maar Milo mag meteen naar zijn thuis voor altijd. Een heerlijk thuis, waar hij alle zorg en liefde krijgt.

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin ? Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden ?.