Snoezige Chloe verovert een Nederlands mandje

Chloe dook plots op in de tuin van een Griekse dierenvriend. Die kon dit snoezige meisje niet weerstaan en nam haar in huis. Met haar onbevangen blik weet ze al snel een liefdevol Nederlands mandje te veroveren.

Over het hek gezet

Chloe is een vriendelijk klein meisje dat plots in de tuin van een dierenvriend opduikt, waarschijnlijk had iemand haar over het hek gezet. Gelukkig kan ze het goed vinden met de drie aanwezige honden en worden ze dikke maatjes.

Haantje de voorste

Chloe is een heerlijk vrolijke en speelse pup. Ze weet zich goed te handhaven in de vreemde omgeving. Ze is dan misschien de kleinste in haar nieuwe familie, maar wel haantje de voorste als er eten in het spel is. Ze is slim, vrolijk en speelt leuk met de andere viervoeters. Ook is ze dol op kinderen van alle leeftijden.

Januari 2020: Happy Landing Chloe

Door haar charismatische verschijning weet ze al snel een paar harten in Nederland te veroveren. Zodra al haar inentingen op orde zijn, mag ze op de eerst beschikbare vlucht naar haar nieuwe baasjes vliegen. Die ontvangen haar met open armen op Schiphol. Het is een ontroerende kennismaking waar het geluk vanaf spat!

Chloe's baasjes vertellen:

“Ze is echt geweldig, we zijn superblij met deze mooie meid!
Chloe voelt zich al helemaal thuis, wat een geweldige meid. We zijn superblij dat wij voor deze dame mogen zorgen. Dank jullie wel voor jullie vertrouwen in ons.”