Roxy heeft het getroffen!

Roxy werd met haar moeder en broertje gevonden en mocht al snel verhuizen naar haar nieuwe baasjes in Nederland.

Gevonden drietal

Roxy werd samen met haar broertje en moeder gevonden en in veiligheid gebracht. Ze was een schattig, lief teefje met, net als haar moeder, het uiterlijk van een labrador. Ze kreeg de naam Melissa (later door de baasjes veranderd in Roxy) en werd opgevangen bij een Grieks gastgezin waar ze mocht wachten op een baasje.

Februari 2020: Happy Landing Roxy

Halverwege februari kwam Roxy aan op het vliegveld. Wat een prachtig moment! Niet alleen voor ons, maar natuurlijk vooral ook voor haar baasjes die op haar wachtten. Inmiddels heeft Roxy haar plekje gevonden bij haar nieuwe familie. Ze maakt lange wandelingen in het bos en heeft al veel hondenvriendjes gemaakt.

 • 22 JUNI 2020: ROXY'S ADOPTANT VERTELT

  Het gaat goed met Roxy. Ze draait leuk mee in ons gezin en is dikke matties met de jongste van 1 jaar. Ze is lief voor de kinderen af en toe nog iets te enthousiast met het begroeten.

  Ze vind het heerlijk in het bos om te spelen met andere honden en ze houdt ons goed in de gaten. Met de komfluit komt ze meteen. En ook als je haar roept.

  Ze vindt het soms leuk om een balletje te halen maar soms denkt ze ook haal de bal zelf maar. En ze vindt het hondestrand ook heerlijk vooral om te spelen en pootje te baden in het water.

  Op dit moment is ze loops. Heeft wel wat last van de hormonen ze heeft een paar x flink uitgehaald naar iemand die de auto oppakte van de jongste. We hopen maar dat dit echt te maken heeft met de loopsheid en dit gedrag niet meer laat zien.

  Verder is ze een heerlijk knuffelaar hondje van 45 cm schofthoogte. En 12 kg zwaar. Wij zijn heel erg blij met Roxy.