‘Woorden zijn niet genoeg om onze dankbaarheid uit te drukken voor wat jullie voor Reena hebben gedaan. Het zou onmogelijk zijn geweest om het bedrag voor haar operatie te dekken. Uit de grond van ons hart dank jullie wel’, aldus de woorden van Reena’s rescuers na haar operatie.

Gulle giften

Want Reena is geopereerd! Dankzij meerdere donaties en één enorme gulle gift, is meer dan het streefbedrag opgehaald en kon Reena direct geholpen worden.

Onze dankbaarheid gaat uit naar jullie allen die dit mogelijk gemaakt hebben. Door jullie snelle reacties en de donaties zal Reena een normaal leven hebben en in staat zijn om te wandelen, te rennen en te spelen zonder pijn.

De operatie

De operatie duurde 2 en 1/2 uur en dat was omdat de breuk, die door de aanrijding was ontstaan, verkeerd aan elkaar was gegroeid. De dierenarts moest het bot weer breken en op de juiste plaats zetten. Hij heeft metalen draden gebruikt om de breuk bij elkaar te houden, zodat deze in de juiste stand kan genezen.

Rooskleurige toekomst

De dierenarts heeft er 99% vertrouwen in dat Reena goed zal herstellen en een normaal leven kan hebben zonder mank te lopen. Hopelijk in Nederland, want zij zal via ons geadopteerd kunnen worden. Reena heeft ook een snaptest gehad voor alle ziekten en hartworm en ze is voor alles negatief getest.

Revalideren

Reena wordt morgen overgeplaatst naar haar pleeggezin. Ze verblijft dan in een bench met absolute rust en minimale beweging. Ze krijgt 21 dagen lang antibiotica en pijnstillers toegediend.

De kosten voor de operatie, inclusief bloedonderzoek, bedragen €540. Het bedrag dat overblijft zal gebruikt worden om ook andere zwerfhonden te helpen.

VOOR DE OPERATIE