Pepe: van vuilnisbak tot Nederlands mandje

Pepe werd met zijn nestgenootjes gevonden in een Griekse vuilnisbak, waar ze gedoemd waren tot een wrede dood. Nu rent deze knappe kerel rond op Nederlandse bodem.

In een vuilnisbak

In Griekenland worden grote hoeveelheden ongewenste pups gewoon gedumpt. Langs de weg, bij de supermarkt, in een afgelegen gebied en zelfs in een vuilcontainer. Dit laatste overkomt de kleine Pepe en zijn drie nestgenoten. Gelukkig ontdekt de juiste persoon de pups net op tijd, waardoor ze een kans krijgen op een goed leven.

Pepe’s neusje

De Griekse rescuers schatten in dat Pepe (op dat moment Merlin genaamd) in april geboren is. Het ventje is speels en nieuwsgierig. Als er iets gebeurt, staat de kleine Pepe er met zijn natte neusje bovenop. Hij is ook erg grappig en vooral dol op knuffelen!

1/9/19: Happy Landing Pepe

Op de website van Skýlos Strays trekt de olijke Pepe iemands aandacht. En eind augustus is het dan zover: Pepe vliegt samen met een paar andere gelukkige viervoeters naar Nederland. Vroeg in de morgen zet deze speelse jongen voet op Nederlandse bodem; het land van een betere toekomst. Na een paar dagen vertoeven bij een gastgezin, is de adoptie rond. Geluksvogel Pepe heeft een geweldig thuis gevonden!