Pauline

Over Pauline

Website & communicatie

Ik ben Pauline en ik woon samen met mijn man Michael en, sinds begin 2021, onze Griekse Doris op de mooie Zuid-Hollandse eilanden.

Ik ben opgegroeid met een hond. Billy kwam uit het asiel en was echt een maatje voor mijn zus en mij. Begin 2021 leende mijn privé- en werksituatie zich er eindelijk voor om een hond in ons gezin op te nemen.

Ik kwam op de website van Skýlos Strays terecht, waar mijn oog viel op Doris (ze heette toen nog Droso). Ik werd vooral geraakt door haar verhaal en karakter. Gelukkig zag bemiddelaar Heidy in ons een goede match en zo kwam dit lieve meisje in ons leven. We genieten elke dag van haar en trekken er graag met elkaar op uit voor wandelingen. Strand is haar favoriet!

Via Skýlos Strays kwam nog meer het besef van de schrijnende situatie voor honden in Griekenland. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om te zorgen dat zo veel mogelijk honden die daar ongewenst zijn, hier een gewenst en geliefd huisdier worden.

Ik werk als directieassistent in de jachtbouw en een deel van mijn taken is de interne en externe communicatie. Toen ik zag dat er behoefte was aan een vrijwilliger website & communicatie, heb ik contact opgenomen. Na uitgebreide informatie gekregen te hebben en een nachtje ‘bezinning’, ben ik gestart met ‘mijn’ eerste hondjes. Het schrijven van teksten en je verdiepen in de achtergrond van de hondjes is heel bijzonder en voldoening gevend. Als er dan ‘gereserveerd’ staat bij een van de honden, dan geeft dat een heel fijn gevoel.