Over onze lieve Ted …

Ted is nog geen drie weken oud als ze wordt gevonden in een oude Griekse fabriek. Haar lieve verschijning op de site van Skýlos Strays steelt een Nederlands hart. Eenmaal thuis, raken Ted en haar baasje enorm gehecht aan elkaar.

Het begin

Voor Ted begint het leven schrijnend. Ze is nog geen drie weken oud, als ze met haar nestgenootjes Niki en Bobbie wordt achtergelaten in een lege fabriek. Lees het verhaal over hun redding in onze blog ‘Drie zwerfpups en hun lucky tale’.

Stoere Ted

Na haar redding wacht Ted met haar broertje en zusje bij een Grieks gastgezin op een plekje in Nederland. Daar wordt duidelijk dat Ted – op dat moment Jilly genaamd – een lief, vrolijk meisje is. Ze is dol op aandacht van haar verzorgster en heeft veel vertrouwen in mensen. Ted is ook ontdekkend en verkent dapper de wereld om haar heen. Een stoere meid die zich niet zomaar bang laat maken.

20/6/2019: Happy Landing Ted

Haar eerste Nederlandse huisje is bij een gastgezin, maar dat duurt niet lang. Want ook al weet ze het nog niet, er is al belangstelling voor haar! De ontmoeting met de potentiële adoptanten is een succes. Ted heeft hun harten gestolen en haar thuis gevonden.

Teds baasje vertelt

Juli 2019

“Dat Ted in ons gezin mocht komen, heeft echt zo moeten zijn. We wilden al langer een hondje uit het buitenland adopteren, omdat ik het erg sneu vind dat er zo veel straat hondjes zijn. Door toeval kwam ik op de net geopende site van Skylos Strays, zag Jilly en was op slag verliefd.

Over Ted

Ted is een ontzettend lief en rustig hondje. Ze luistert erg goed en houdt enorm van knuffelen. In het het begin was ze bang voor andere volwassenen, maar met veel geduld en haar steeds opnieuw het vertrouwen geven, gaat het nu al zo veel beter. Ze loopt nu zelfs op mensen af wanneer zij haar graag willen aaien.

Gehecht geraakt

Waar wij ook komen, iedereen reageert op Ted! Ze heeft iets bijzonders. Mijn kinderen zijn regelmatig weg, dan zijn Ted en ik met zijn 2-en en we zijn in een korte tijd erg gehecht aan elkaar geraakt. Waar ik ook ga, Ted komt achter mij aan. Ook fietsen we samen, dan steekt haar neusje in de wind. Ze is gek op het strand, op stokken en ze verzamelt schelpen en stenen.

Puberstreken

Nu ze begint te puberen is ze soms erg grappig ondeugend. Ze weet precies dat ze iets doet wat niet mag en kijkt dan enorm uitdagend uit haar ogen. Daarna komt ze snel naar mij toe en geeft ze mij knuffeltjes en kusjes. Slapen doet ze vanaf dag 1 in de bench, haar eigen plekje voor de nacht, dat werkt erg goed.

Begeleiding Skýlos Strays

Ik heb het als zeer positef ervaren dat, zeker de 1e weken, ik regelmatig contact kon hebben met Skylos Strays over Ted. Ik kreeg gelijk advies. Ze zijn erg betrokken en weten precies te vertellen wat de karakters van het hondje zijn. Zo heb ik de beste match gevonden in Ted. Ze is de allerliefste, stoerste hond!”

Het baasje van Ted