Onze doelstellingen

Acuut en schrijnend

In Griekenland leven veel zwerfhonden. Van afgedankte waak- en jachthonden, tot al dan niet gedumpte gezelschapshonden die op straat verblijven. En niet te vergeten de honden die op straat geboren worden. Al deze honden produceren nakomelingen, zodat het probleem nog groter wordt. De schrijnende situatie van zwerfhonden is dringend en acuut.

Onze doelstellingen

Zwerfpup Aragon heeft blauwe ogen - hij zoekt een baasje!
Adoptie

We willen een hond een goede toekomst geven door adoptie in Nederland. Daarom bieden we (zwerf)honden van betrouwbare Griekse rescuers aan voor adoptie in Nederland. Wij staan voor een zorgvuldige bemiddeling en nazorg op maat, zodat we een succesvolle plaatsing kunnen waarborgen.

Zwerfhond Nefeli is in Nederland en zoekt een baasje!
Sterilisatie en castratie

Het terugdringen van het aantal zwerfhonden door sterilisatie/castratie. We moeten het probleem bij de bron aanpakken. Dit doen we door financiële ondersteuning te bieden voor medische kosten en projecten ter plaatse. Zo steunen we bijvoorbeeld TNR acties: Trap, Neuter and Release.

Griekse berghond Jean is op zoek naar een baasje!
Educatie

We willen bijdragen aan bewustwording ter plaatse door educatie. We ondersteunen en helpen onze Griekse partners bij lokale projecten, zoals initiatieven die gericht zijn op de diervriendelijke omgang met (zwerf)honden en het belang van castratie/sterilisatie. Want verandering begint met inzicht.

Help mee bij het realiseren van onze doelstellingen. Al deze Griekse viervoeters zoeken nog een thuis. Veel honden zitten in een shelter in hun thuisland, of bij een Grieks gastgezin. Een aantal heeft al een tijdelijk mandje in Nederland.