Novy heeft geluk: ze wordt geboren in de tuin van een rijke, Atheense familie die haar en haar familie liefdevol verzorgd. Na een succesvolle inburgering bij een Nederlands gastgezin, vindt ze een een fantastisch thuis.

Beschermde tuin

Anders dan veel andere pups, heeft Novy een goede start. Als slimme straathond, heeft haar moeder de tuin van een rijke familie in Griekenland uitgezocht om te bevallen. Novy (toen Ellie genaamd) groeit op in een beschermde omgeving, samen met haar zes broertjes en zusjes. Het jonge grut wordt goed verzorgt, ze krijgen zelfs Royal Canin puppybrokken te eten. De bewoners besluiten de moeder te houden en voor de pups een goed thuis te zoeken.

Relaxte Novy

Al zijn het zeven broertjes en zusjes, de pups hebben allemaal hun eigen looks en persoonlijkheid. Novy heeft de kleuren van haar moeder, die veel weg heeft van een kruising Herdershond, en is de relaxte pup van het nest. Ze heeft een vriendelijk en rustig karakter, maar is ook lekker onbevangen en brutaal.

21/10/2019: Happy Landing Novy

Novy mag een mooie stap zetten op weg naar een eigen huisje: op 28 september vliegt ze naar Nederland om in te burgeren bij een gastgezin van Skýlos Strays. Nadat ze ruim drie weken liefdevol is opgevangen en begeleid, wordt ze geadopteerd door een enthousiast gezin. Novy is nu echt thuis!

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin ? Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden ?.