Niki, een ondeugend Griekje

Halverwege juni 2019 vindt Niki haar warme mandje in Nederland. Ze is de allereerste hond die via onze stichting geadopteerd wordt! Bij baasje Judith ontpopt ze zich tot een ondeugende pretletter.

Een moeilijk begin

Niki heeft een ruige start in het leven. Ze is pakweg 20 dagen oud als ze met haar zusje Ted en broertje Bobbie wordt achtergelaten in een lege fabriek. Kwetsbaar en ongewenst. Lees het verhaal over hun redding in onze blog ‘Drie zwerfpups en hun lucky tale’.

Lieve Niki

De zachtaardige Niki – in Griekenland Crystal genaamd – met haar vrolijke sproetenkopje heeft vanaf het begin een lief, zachtaardig karakter. Ze lijkt op een kleine Setter/Griffon mix, maar zeker weten doe je dat nooit met die Griekse verrassingsmixjes.

15/6/2019: Happy Landing Niki

Op 15 juni komt Niki aan in Nederland en mag ze direct met haar baasje mee naar haar nieuwe thuis. Ze is het allereerste hondje van Skýlos Strays dat geadopteerd wordt!

Niki's baasje vertelt

De eerste week thuis

“Niki (Crystal) is nu ruim een week bij ons. Ze is nog wat terughoudend naar vreemde mensen. Met Jagger, mijn andere hond (10 jaar), gaat het steeds beter. Ze spelen zelfs af en toe samen. Ze is zo’n knuffelkont en volgt me overal. Eerst de kat uit de boom kijken.

Een ondeugend Griekje!

Het is nu halverwege augustus en met Niki gaat het prima. Ze kan vreselijk ondeugend zijn …. En soms zou ik haar wel achter het behang willen plakken. Niets is veilig, schoenen, slippers, afstandbediening, brillen en zelfs de telefoon moet er aan geloven. En wat een lol heeft de kleine dame als we er achteraan lopen om onze spullen te redden.

Maar vorige week was ze rustig, rustig van de pijnstillers. De kleine meid is gesteriliseerd en oh oh, wat was ze zielig. Maar nu is de wond mooi dicht en de pijnstillers weer op.

Vandaag zijn we voor het eerst naar het bosje in de buurt geweest, en jaaaa ze heeft los gelopen. Gespeeld met Jagger onze andere hond. Lekkere hapjes mee om haar te laten komen en het ging prima, wat een mijlpaal. Wat een schat van een Griekje is het.”