Zahra werd gevonden als Papaya

Als pup wordt ze met haar nestgenoten gevonden in een fruitkistje, en krijgt ze de toepasselijke naam Papaya. In Nederland wordt ze met liefde omringd en omgedoopt in Zahra.

Pups in een fruitkistje

Het past makkelijk: vijf pups in een fruitkistje. Ze zijn namelijk nog heel klein als ze gevonden worden in een supermarkt. Het grut wordt in veiligheid gebracht door een vrijwilliger en zo goed mogelijk verzorgd.

Vredige Zahra

Zahra is een van het nest en krijgt de toepasselijke naam Papaya. Ze zit vol energie en vindt het heerlijk om over haar rug geaaid te worden. Vragend om nog een kroelbeurt, wrijft ze tegen de benen van haar verzorgster. Ze is een vredig meisje.

5/8/2019: Happy Landing Zahra

Zahra weet al snel de harten te veroveren van mensen in Nederland. Begin augustus vliegt ze een mooie toekomst tegemoet. Op de luchthaven wordt ze met blijdschap ontvangen door haar nieuwe baasjes. Zij nemen de mooie Zahra mee naar haar thuis.

Zahra's baasje vertelt

Een passende naam

“Ze heeft nu toch een andere naam 😁 Op Ouzo reageerde ze helemaal niet en heb het gevoel dat die naam niet bij haar past. Ze heet nu Zahra. Dat is Arabisch voor ‘schitterend wit’! Ze is een schatje. Plast af en toe in huis en in de auto vindt ze nog eng.. (geplast op de achterbank). Dus dat is nog even wennen.

Draakje

Ze begint al wel los te komen. Eten en uitlaten gaat goed. Ze is er nu een week, ik ben voor het eerst even buiten de deur geweest voor boodschappen. Zahra zat in de bench. Bij thuiskomst zat ze op de bank. Hahaha, ontsnapt. Ze is een slimme meid. Een draakje. Maar voornamelijk erg lief.”