Nethan pakt zijn zwembroek uit in Nederland

Zoals zijn Retriever uiterlijk doet vermoeden, neemt Nethan graag een verfrissende duik in de waterkuip. Gelukkig mag hij de zomerse warme, droge shelter verruilen voor een heerlijk mandje in ons waterrijke Nederland.

Nethans favorietenlijstje

Samen met zijn broer Philip verblijft Nethan in een shelter. Hij lijkt een Retrievermix met de eigenschappen die erbij horen. Hij is een aanhankelijke jongen die dol is op alle mensen, honden en kinderen. Bovenaan zijn favorietenlijstje staat water.

Spetterende Nethan

Nethan staat garant voor puur plezier. Hij houdt van alles en iedereen, maar vooral van zwemmen. In de shelter staat een badkuip als drinkbak en hij neemt daar graag, samen met zijn bal, een verfrissende duik in. Het liefst kruipt hij na zijn bad, met modder en al bij je op schoot en droomt hij over zijn eigen huisje. Hij is de ideale gezinshond en zal ontzettend gelukkig zijn met zwemwater in de buurt.

November 2019: Happy Landing Nethan

Broer Philip vindt al snel zijn warme mandje in Nederland, nu Nethan nog. En dan in november is het zover: ook hij mag zijn koffertje (inclusief zwembroek) uitpakken in een Nederlands huis. Een fijner plekje had hij niet durven dromen …

Nethans baasjes vertellen

Januari 2020

“Nethan is sinds november bij ons. Wat is het een lieve en zachtaardige hond! Een echte goedzak…

Opstartproblemen

Nethan had wel wat opstartproblemen, maar al snel hadden we door waardoor dit kwam. Hij bleek blind te zijn aan zijn linkeroog. Zijn onzekere/voorzichtige houding was nu beter te verklaren en zo konden wij hem beter helpen met het ontdekken en het leren van zijn nieuwe omgeving.

Trots!

Wij zijn trots op de vorderingen die hij maakt, elke dag leert hij steeds weer een stukje meer. Zo leuk om te zien! Nethan is er nog niet, maar met alle vorderingen die hij laat zien weten wij zeker dat het goed gaat komen. Alles op z’n tijd …”