Mirjam

Over Mirjam

Penningmeester
Bemiddelaar

Mijn naam is Mirjam. Al van kinds af aan ben ik begaan met het lot van dieren en nadat mijn vriend en ik een straatkat van Kreta kregen, is er een speciale liefde ontstaan voor straatdieren. Dus toen we besloten dat we een hond wilden, was het snel duidelijk dat dit een Griekse straathond zou worden. Inmiddels hebben we er drie!

Mijn loopbaan heeft zich uiteindelijk gericht op de inzet en ontwikkeling van mensen binnen organisaties. Maar het verlangen om ook iets voor dieren te kunnen betekenen bleef daarnaast sluimeren. Hoewel ik natuurlijk het liefst de hele wereld zou redden, weet ik ook dat dit onmogelijk is. Op vakantie in het buitenland heb ik me vaak genoeg af moeten sluiten van het leed dat ik zag bij de zwerfdieren, puur vanuit machteloosheid.

Nadat onze eerste hond kwam, ben ik begonnen als bemiddelaar. En de afgelopen jaren hebben we ook regelmatig honden opgevangen. Het is heel fijn om niet langs de zijlijn toe te kijken, maar concreet iets te betekenen voor een kansarme hond. Door mijn bijdrage aan Skýlos Strays weet ik dat ik voor individuele honden het echte verschil kan maken en dat geeft mij veel voldoening.

Sinds kort ben ik ook penningmeester in het bestuur. Hoewel ik geen specifieke ervaring heb als penningmeester, is het maken van financiële beslissingen mij niet onbekend. Ik kijk er dan ook naar uit dat mijn ervaringen en liefde voor honden samenkomen in deze nieuwe rol.