Lucy wordt van straat gehaald

Lucy leeft met haar moeder, broertjes en zusjes op straat. Alleen zij en haar zus hebben het geluk een veilig thuis te vinden.

Geboren op straat

Lucy wordt geboren in de straten van Athene. Een vrijwilliger vindt haar met haar moeder en zeven broertjes en zusjes. Terwijl ze een opvangadres zoekt, voert ze de honden iedere dag. Helaas kan ze alleen Lucy en haar zusje Lillie in veiligheid brengen. De andere pups en haar moeder zijn verdwenen.

Speelse Lucy

Lucy wordt opgevangen in een shelter. Ze is een klein, lief meisje en speelt graag met haar zus. Zodra ze alleen is, wordt ze rustig. Lucy (op dat moment Luppie genaamd) geniet enorm van lekkernijen. Ze is heel vriendelijk naar volwassen, kinderen en andere honden. Het zesjarige zoontje van haar verzorgster speelt vaak met haar. Ze is zelfverzekerd en assertief, maar niet agressief.

29/ juni/2019: Happy Landing Lucy

Het is raak! Er is in Nederland belangstelling voor Lucy. Eind juni vliegt ze samen met haar zus naar Schiphol en gaat eerst naar het gastgezin waar ze zal verblijven. Daar wordt ze na een paar dagen opgehaald door haar baasjes. Een geweldig thuis voor Lucy!

Lucy's baasje vertelt

5/8/2019
Nieuw gezinslid

Onze Lucy maakt sinds 29 juni deel uit van ons gezin. In de 5 weken dat zij nu bij ons is, heeft zij zich al enorm ontwikkeld, zowel fysiek (ze groeit als kool, en weegt nu ruim14 kg, en dat gaat voorlopig nog door! Ze is nu langzaam aan het wisselen (gebit).

Kleuter

Mentaal is het natuurlijk nog een kleuter, en ze vindt praktisch alles leuk, en zet overal haar tanden in! Zij ziet in Yumi (onze andere kleine viervoeter) vooral een levend speelgoedhondje, maar Yumi speelt het spelletje dapper mee, maar geeft duidelijk haar grens aan, en dat is goed, want onze Griekse schone is een onuitputtelijke energiebundel, en een ondeugend, maar superlief schatje.

Kortom alles verloopt naar wens. Wij hebben haar echt in ons hart gesloten!

2/9/2019
Zustermeeting

Gisteren de 1e zusjesmeeting van Lillie en Lucy, sinds hun komst naar NL.

Was best spannend hoe zij op elkaar zouden reageren… Maar het was gelijk dikke pret tussen de dames. Zij hebben ca 2 uur non stop gespeeld, zo schattig! Bij thuiskomst vielen de gezusters dan ook in diepe slaap.

Het baasje van Lucy