Luca reist met zijn baasje naar Nederland

Luca is een pup uit een prachtig nest, toch zal zijn kans op een goed thuis veel groter zijn in het buitenland. En dat klopt: Luca vindt al snel een fantastisch Nederlands huisje!

Een betere toekomst in het buitenland

We vinden hem met kerst in onze mailbox en hij krijgt op dat moment de passende naam Noël. Hij is er 1 van een prachtig nest. Maar pups van een ongewenst nest kunnen nog zo mooi zijn, de plaatselijke dierenbescherming weet dat er een betere toekomst voor ze is weggelegd in het buitenland. Via een rescuer worden ze daarom aangemeld bij Skýlos Strays.

Knappe verschijning

Noël is een sociaal ventje en gaat goed met andere honden en mensen. Hij is vrolijk, slim, ondeugend; alles wat je van zo’n kleine speelse viervoeter verwacht. Net als zijn broertjes en zusje is zijn verschijning net zo knap als zijn moeder, een Epagneul Breton.

Januari 2020: Happy Landing Luca

Al snel is er belangstelling vanuit Nederland. De adoptieprocedure wordt met succes doorlopen en Noël wordt omgedoopt naar Luca. Zijn nieuwe baasjes kunnen niet wachten tot ze hem in hun armen kunnen sluiten en besluiten hem zelf op te halen in Griekenland. Tegelijkertijd worden er nog vijf pups meegenomen, waaronder een broertje en een zusje van Luca. En wat is dat mooi: Schiphol wordt bedolven onder een overweldigend puppygeluk.

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin ? Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden ?.