Janine

Over Janine

Bemiddelaar
Ondersteuning website

Hoi allemaal,

Ik ben Janine, getrouwd, moeder van een dochter en hondenmama van Nala. En sinds mei 2021 bemiddelaar & huisbezoeker bij Skýlos Strays. Ook breng ik ‘onze’ hondjes die nog wat extra op mogen vallen onder de aandacht op verhuisdieren.nl.

Sinds maart 2021 is Nala in ons leven gekomen, toen nog een kleine meid van 17 weken oud. Bewust ben ik gegaan voor buitenlandse hond, want mijn grootste drijfveer was een ongewenste hond een kans geven en met mijn adoptiebijdrage, een klein stukje bij te dragen aan het neutraliseren van zwerfhonden. Waarom dit via Skýlos Strays te doen? Omdat ik op de website eigenlijk al mijn vragen al beantwoord kreeg. Ook de recensies waren goed. Mijn ervaringen in het gehele adoptietraject heb ik als zo helder en vrij ervaren, dat ik mij direct had voorgenomen om zodra Nala bij ons gewend was, als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Inmiddels ben ik bijna een jaar verder, heb ik veel leuke mensen gesproken en aardig wat geweldige hondjes aan hun nieuwe baasjes gematcht. Soms is een match niet mogelijk en stel je iemand teleur, of past na adoptie het type hond toch niet in de huidige situatie, maar dan kijken we samen rustig verder voor en oplossing. Ook heb ik sommige shelters in Griekenland bezocht, een ervaring die mij nog meer verbonden heeft met het allerleukste vrijwilligerswerk wat er maar is.

Met veel liefde en passie hoop ik nog lang deel uit te maken van een geweldig team vrijwilligers.