IS EEN HOND AL GERESERVEERD OF ‘IN PROCEDURE’ ? DAN NEMEN WIJ DAARVOOR GEEN ADOPTIE-AANVRAGEN MEER IN BEHANDELING. OOK PLAATSEN WIJ HELAAS GEEN HONDEN IN BELGIË.

MEER WETEN?

OP DIT MOMENT HEBBEN WIJ EEN ADOPTIESTOP VOOR HONDEN DIE NOG IN GRIEKENLAND ZITTEN EN BIEDEN WE ALLEEN HONDEN AAN DIE AL IN NEDERLAND ZIJN EN HIER WACHTEN OP EEN BAASJE. 

Al deze Griekse viervoeters zoeken nog een thuis. Veel honden zitten in een shelter in hun thuisland, of bij een Grieks gastgezin. Een aantal heeft al een tijdelijk mandje in Nederland.

Al deze Griekse viervoeters zoeken nog een thuis en zijn in Nederland te bewonderen.

Drie kleine verfomfaaide pups. Nog maar 20 dagen jong en nu al als oud vuil in een oude fabriek achtergelaten in een Griekse stad. Kwetsbaar, ongewenst en ongeliefd. Overgelaten aan hun lot en gedoemd om een langzame hongerdood te sterven.

Gealarmeerd door het gepiep uit de fabriek, treft een vrouw ze daar aan. Ze zoekt contact met Katerina; één van de twee plaatselijke dierenvrienden. Zoals met elk dier in…

Een vrouwtje voor een oudje

Ger Meijer is tien jaar dierenartsassistente geweest en heeft een voorliefde voor oudere honden. In tegenstelling tot de meeste mensen, heeft zij tot nu toe altijd (jong)volwassen honden geadopteerd. En ze wil nooit meer anders. Waarom niet?

“We nemen of adopteren een puppy”, hoor ik soms in mijn omgeving. Heel leuk natuurlijk en dat adopteren nog veel beter! Maar toch vraag ik mij soms af, waarom…

Help mee

Shop jij regelmatig online? Als je via onderstaande linkjes bestelt, krijgen wij automatisch een kleine commissie over jouw aankoopbedrag. Het kost je niks extra en alle beetjes helpen ons bij het werk dat we doen. Staat jouw favoriete webshop er niet tussen? Bekijk hier het complete overzicht van webshops die meedoen.

Adopteer een hond uit het buitenland!

Wil je een hond uit het buitenland adopteren? En ben je specifiek op zoek naar een leuk Grieks hondje of wil je op een andere manier buitenlandse zwerfhonden helpen? Dat kan bij Skýlos Strays!

Wie zijn wij?

Skýlos Strays is een Nederlandse stichting met bevlogen vrijwilligers in het hele land. We werken samen met betrouwbare Griekse vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten om zwerfhonden te redden en te verzorgen. De opgevangen dieren zijn vaak pups of honden die gevaar lopen.

Adopteer!

Wil jij zo’n viervoeter een warm thuis bieden? Bij Ter adoptie vind je de leukste Griekse viervoeters in verschillende maten en leeftijden. Onze adoptieprocedure zorgt voor de juiste match tussen adoptant en hond.

Wat we nog meer doen

Lossen we het zwerfhondenprobleem op door honden naar Nederland te halen? Nee. Daarom ondersteunen we ook projecten ter plekke. Zoals castratie en de nodige zorg van de honden op straat. En ook educatie is belangrijk.

Help mee!

Misschien heb jij dat warme mandje, wil je helpen als vrijwilliger of word je donateur. Alle hulp is welkom! Ook jij kan een van de onmisbare schakels zijn bij het adopteren van een hond uit het buitenland.

Onze geluksvogels

Al deze zwerfhonden hebben via onze stichting hun mandje gevonden. Stuk voor stuk bofkonten die nu genieten van een leven vol wandelingen, waterpret en vooral heel veel liefde van het baasje.

Dat Ted in ons gezin mocht komen, heeft echt zo moeten zijn. Ze is de allerliefste, stoerste hond!
Het baasje van Ted

Adopteer je een hond uit het buitenland? Dan haal je een viervoeter uit een uitzichtloos bestaan. Je kunt niet alle dieren van de wereld redden, maar wel de wereld van één hond. Adopt, don’t shop.