Griekse Meli doet haar naam eer aan

Net als de kleur van haar vacht is zwerfpup Meli lief en zoet als honing. Daarom past haar Griekse naam ook zo goed, vinden haar Nederlandse baasjes.

Beschermde tuin

Anders dan veel andere Griekse pups, heeft Meli een goede start gehad. Als slimme straathond, had haar moeder de tuin van een rijke familie in Griekenland uitgezocht om te bevallen. Meli groeit op in een beschermde omgeving. Ze wordt goed verzorgd, net als haar moeder en zes broertjes en zusjes.

Honingzoete Meli

Meli is net een kleine teddybeer. Ze heeft haar naam gekregen, omdat haar vacht de kleur van honing in zich heeft. En ook is het een lief, zoet meisje, dat heerlijk vrolijk en grappig is. Tijdens het spelen steelt ze de show en maakt haar staartje overuren.

28/9/2019: Happy Landing Meli

Haar leuke verschijning wekt de belangstelling van een gezin in Nederland. Eind september vliegt ze samen met haar zus Ellie naar Eindhoven. Ellie gaat inburgeren bij een gastgezin, maar Meli heeft nog meer geluk: zij mag direct met haar blije baasjes mee. Meli heeft haar thuis gevonden!

Ted's baasje vertelt

Juli 2019

“Dat Ted in ons gezin mocht komen, heeft echt zo moeten zijn. We wilden al langer een hondje uit het buitenland adopteren, omdat ik het erg sneu vind dat er zo veel straat hondjes zijn. Door toeval kwam ik op de net geopende site van Skylos Strays, zag Jilly en was op slag verliefd.