Geke

Over Geke

Secretaris
Coördinator huisbezoeken
Coördinator nazorg

Ik ben Geke, 49 jaar, getrouwd en groot dierenliefhebber. Daarom lopen er thuis bij ons binnen en buiten 3 konijnen, 30 cavia’s, 2 katten en zwemmen er wat vissen in de vijver. En 16 jaar een hondje gehad.

In 2007 heb ik op eigen initiatief na een vakantie op Lesbos twee Griekse katers meegenomen. Mijn man en ik gaan inmiddels regelmatig naar Kreta en helaas kan ik niet alle zielige beestjes redden en een huis geven, hoe graag ik dat ook zou willen.

Mijn grote liefde voor dieren is toch voornamelijk voor de hond, helaas door mijn werk en de situatie thuis is het nu niet mogelijk een hond een goed thuis te bieden. Daarom ben ik dit vrijwilligerswerk gaan doen, op deze manier kan ik toch iets betekenen voor de Griekse honden en meewerken aan een goed thuis. Zo ben ik vanaf het begin bij Skýlos Strays betrokken geweest en doe ik coördinerende werkzaamheden. 

Sinds kort ben ik ook algemeen bestuurslid. Door een functie te vervullen binnen het bestuur hoop ik mede invulling te geven aan het werk en de doelen van Skýlos Strays.