Gastgezin blijkt gouden opstap voor Nefeli

Soms heb je gewoon iemand nodig die in je gelooft .. Na jaren in een shelter geeft een Nederlandse gastouder Nefeli de opstap die ze nodig heeft: via haar vindt de lieve viervoeter een thuis voor altijd.

Jaren in de shelter

Na een jaar op straat rondgezworven te hebben, verblijft Nefeli haar hele leven in een Griekse shelter. En dat terwijl het een dame is met een heel lief karakter; mensen kunnen alles met haar doen. Ze is zachtaardig en houdt van wandelen en knuffelen. En is gek op eten …

Inburgeren in Nederland

Vanaf half oktober mag Nefeli inburgeren bij een Nederlandse gastouder. Stukje bij beetje komt ze los en geniet ze steeds meer van wandelingen en het leven in huis. Ze gaat goed samen met andere honden, mensen en ook de kennismaking met katten verloopt prima.

Januari 2020: Happy Landing Nefeli

Met haar bijna 7 jaar is Nefeli nog jong, maar staan de mensen niet in de rij voor adoptie. Al ben je nog zo lief, de voordelen van het adopteren van een volwassen hond worden nog steeds onderschat. Toch hoeft Nefeli gelukkig niet echt lang te wachten tot er belangstelling voor haar is. Begin januari verruilt ze haar tijdelijke mandje voor een fantastisch thuis voor altijd!

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin ? Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden ?.