Frits: (in het) echt onweerstaanbaar!

Terwijl al zijn broertjes en zusjes een Nederlands mandje vinden, blijft Frits alleen achter in Griekenland. Als hij een plekje krijgt bij een Nederlands gastgezin, vallen ze als een blok voor hem. Zie je wel, dat ook hij geweldig is!

Een toekomst?

Frits (eerst Liam genaamd) is 1 van de zeven pups die geboren worden in een tuin van een rijke Griekse familie. De moeder is een zwerfhond die daarmee haar toekomst verandert: zij mag blijven en voor de pups wordt een goed huisje gezocht.

Dromen van een gouden mandje

Frits is een lief ventje dat dol is op knuffelen. Hij houdt van spelen, maar ook heel veel van luieren. Zijn favoriete slaapplek is onder een boom. Daar ligt deze leuke jongen heerlijk te dromen van zijn gouden mandje. Maar terwijl al zijn broertjes en zusjes dit vinden, is er niemand in hem geïnteresseerd ..

Januari 2020: Happy landing Frits

De shelter hangt als dreigende donkere wolk boven Frits. Het zal hem toch niet gebeuren? Hij is zo leuk en doet zo zijn best! Gelukkig doen ook anderen hun best voor hem en krijgt hij een mandje bij een gastgezin in Nederland. Daar blijkt hoe onweerstaanbaar deze knul is, want zijn tijdelijke baasjes vallen als een blok voor hem; Frits mag blijven! Wat een heerlijke Happy Landing.

Novy's baasje vertelt

De eerste dagen zijn om. Ze doet het super goed, is erg relaxt en vooral ook super lief met de kindjes! Inmiddels begint zo ook meters te maken in de 2000m2 tellende achtertuin ? Wij voelen ons gezegend met zo’n lieverd in ons midden ?.