Fotoshoot-actie voor zwerfhonden!

Wil jij graag een mooie fotoreportage van je hond laten maken én wil je de hulp aan straathonden steunen? Boek nu een fotoshoot bij Indigodog en help daarmee indirect Griekse zwerfhonden!

Fotograaf in actie voor Griekse zwerfhonden

In deze rare tijd hebben ook de straathonden en de honden in de shelters het zwaar te verduren. Nog zwaarder dan anders .. Carmen, professioneel hondenfotografe van Indigodog, heeft een zwak voor honden uit het buitenland en is zo dankbaar als ze een gouden mandje hebben gevonden. Ze is al ruim18 jaar hondenfotograaf (de 1e in Nederland) en heeft een manier bedacht om Griekse honden te helpen.

Boek een fotoshoot bij indigodog en steun Griekse zwerfhonden!

Fotoshoot voor een goed doel!

Iedereen die een hond heeft en graag eens een mooie professionele fotoreportage wil laten maken, biedt zij nu de kans om dit ook voor het goede doel te doen!

Hoe gaat dat in zijn werk? Simpel: boek nu een fotoshoot bij Indigodog en steun daarmee indirect Griekse zwerfhonden! Een deel van het bedrag dat jij betaalt, gaat namelijk naar onze stichting. De fotoreportage wordt in de vrije natuur gemaakt, uiteraard op gepaste afstand.

Boek een fotoshoot bij indigodog en steun Griekse zwerfhonden!

Je kan kiezen uit 2 acties:

1. Een mini fotoreportage incl. een 30x40cm afdruk op canvas of op dibond. De kosten hiervan zijn EUR 99,-, waarvan EUR 10,- naar Skýlos Strays gaat.

2. Een uitgebreide fotoreportage ongeacht tijd en ongeacht het aantal eigen honden. De opnamekosten bedragen EUR 90,- en is excl. afdruk(ken), want jij beslist zelf welke foto’s je hoe groot en waarop afgedrukt wilt hebben. 15% van wat je bestelt, gaat naar Skýlos Strays.

Indigodog levert alleen hoogwaardige eindproducten in alle denkbare formaten.

Interesse?

Iedereen die interesse in een reportage heeft of meer informatie wil over de mogelijkheden, kan een berichtje sturen via de website www.indigodog.nl.

LET OP: belangrijk is om aan te geven dat je via Skýlos Strays van deze spetterende actie gehoord hebt, zodat de stichting krijgt waar ze recht op heeft en ze daarmee kan helpen het leven van (zwerf)honden in Griekenland te verbeteren.

Wees er snel bij! De actie loopt tot 1 juli 2020.