Lieve vrijwilligers, gastgezinnen, adoptanten, rescuers en dierenliefhebbers, de feestdagen staan voor de deur en het jaar 2020 staat in de startblokken … Wat is 2019 snel gegaan! Het was ons oprichtingsjaar en wat een jaar is het geworden. Vreugde en verdriet gingen hand in hand; een jaar dat in het teken stond van nieuw begin en afscheid.

George werd op 29 oktober 2019 geadopteerd in Nederland, hij voelt zich al helemaal thuis!
Onze honden

30 honden hebben, sinds onze start in mei 2019, een liefdevol thuis gevonden. En wat gaat het goed met hen! 5 honden wachten bij hun Nederlandse gastgezin nog op een baasje, net als de vele honden op onze website die nu nog in Griekenland verblijven. Eén hond, Paul, hebben wij na ziekte moeten laten gaan. Wat een verdriet en verslagenheid …

Donaties in geld en goederen

We hebben de Griekse partijen waar wij mee samenwerken kunnen helpen in hun werk: er is een 6-tal reisbenches gedoneerd en een totaalbedrag van € 400,- geschonken. Al met al een bewogen jaar voor ons allemaal!

Bedankt allemaal!

Wij willen iedereen bedanken voor jullie steun, lieve berichten en donaties dit afgelopen jaar. Het betekent heel erg veel voor ons dat zoveel mensen ons en de honden een warm hart toedragen. Blijf ons volgen in het nieuwe jaar, waarin wij inzetten op het helpen van nog meer honden. Hierbij hebben we jullie keihard nodig! Als adoptant, gastgezin, vrijwilliger en als donateur.

Met onze nieuw verkregen ANBI status, is een donatie ook nog eens aftrekbaar

De beste wensen…

Wij wensen jullie allemaal warme en gezellige feestdagen en een prachtig mooi nieuwjaar. Dat al jullie dromen uit mogen komen en dat nieuwe dromen gedroomd mogen worden.

Het bestuur van Stichting Skýlos Strays
Thea, Renee en Mila

Happy landings 2019

Dit is een klein aantal van de zwerfhonden die in 2019 via onze stichting hun mandje gevonden hebben. Stuk voor stuk bofkonten die nu genieten van een leven vol wandelingen, waterpret en vooral heel veel liefde van het baasje.